«Παραπονιέστε για το πόσο κουρασμένες είστε από τα παιδιά σας! Δική σας απόφαση δεν ήταν;» - Σάλος με το βίντεο της Τζούλιας Νόβα

Τρολάρει η ίδια τον εαυτό της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Παραπονιέστε για το πόσο κουρασμένες είστε από τα παιδιά σας! Δική σας απόφαση δεν ήταν;» - Σάλος με το βίντεο της Τζούλιας Νόβα

Νούμερο ένα προτεραιότητα της Τζούλια Νόβα είναι αναντίρρητα η κορούλα της, για αυτό και έχει αφιερώσει την καθημερινότητά σας σε εκείνη και απέχει από τον τηλεοπτικό χώρο εδώ και πολύ καιρό.

Η όμορφη παρουσιάστρια απολαμβάνει ωστόσο πλήρως τον ρόλο της μαμάς και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της με την μικρούλα (δείτε εδώ ένα βίντεο μαμάς και κόρης). Παρόλα αυτά, η Τζούλια Νόβα ανακοίνωσε πριν από μερικές μέρες το νέο της επαγγελματικό βήμα, το οποίο μάλιστα περίμενε χρόνια για να το πραγματοποιήσει (δείτε εδώ με τι θα ασχοληθεί).

Αυτό θα την βοηθήσει από το να ξεφύγει λίγο από το σπίτι της, κάτι που έχει πολύ ανάγκη, μιας και το απόγευμα της Τετάρτης 16/11 εξέφρασε για ακόμη μια φορά πόσο δύσκολη είναι η καθημερινότητα με ένα μικρό παιδί.

Το βίντεο της Τζούλιας Νόβα για την δύσκολη καθημερινότητά της λόγω του παιδιού

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, το οποίο ξεκίνησε με την ίδια να λέει με σοβαρό ύφος: «Θέλω να μιλήσω σε όλους εσάς που μονίμως παραπονιέστε για το πόσο κουρασμένες είστε από τα παιδιά σας! Δηλαδή, πραγματικά, δική σας απόφαση δεν ήταν να τα γεννήσετε; δηλαδή τι να πω!», ωστόσο αμέσως μετά ξέσπασε σε γέλια μιας και περιέγραφε... τον εαυτό της!

Συγκεκριμένα, ανέφερε πόσο πολύ θέλει να κοιμηθεί, να ξεκουραστεί και να βγει με τις φίλες της.

"Κλειδώσαμε κατά λάθος την κόρη μας στο αυτοκίνητο και..."

Η Τζούλια Νόβα πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μεταξύ άλλων μίλησε για την μικρή της κορούλα και για ένα πολύ άσχημο περιστατικό που βίωσε το καλοκαίρι στις διακοπές της.

"Με αγχώνει κάτι το οποίο έπαθα στις διακοπές και δεν θα ήθελα να το ξαναπάθω ούτε να το πάθει κάποια μανούλα. Πάνω στην βιασύνη όταν φεύγαμε από τις διακοπές μια φίλη άφησε τα κλειδιά του αμαξιού μέσα, έκλεισε την πόρτα, δένω κι εγώ την μικρή και κλείνω την πόρτα, και κλείστηκε η μικρή μέσα. Δεν θα ήθελα ποτέ να βιώσω ξανά κάτι τέτοιο, αναγκάστηκα να σπάσω παράθυρο για να την απεγκλωβίσω."