«Η κόρη σου...» - "Σούσουρο" στο Instagram με την τελευταία ανάρτηση της Τζούλια Νόβα

Το βίντεο που έκανε χαμό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Η κόρη σου...» -

Η ζωή της Τζούλια Νόβα άλλαξε όταν πριν από λίγο καιρό έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένη της, Μιχάλη Βιτζηλαίο (δείτε εδώ φωτογραφίες από τον λαμπερό γάμο τους). Οι δυο τους δεν μπορούν να ξεκολλήσουν λεπτό από τη μικρή τους, η οποία μέρα με τη μέρα μεγαλώνει όλο και περισσότερο και γίνεται μία μικρή δεσποινίδα.

"Με αγχώνει κάτι το οποίο έπαθα στις διακοπές και δεν θα ήθελα να το ξαναπάθω ούτε να το πάθει κάποια μανούλα. Πάνω στην βιασύνη όταν φεύγαμε από τις διακοπές μια φίλη άφησε τα κλειδιά του αμαξιού μέσα, έκλεισε την πόρτα, δένω κι εγώ την μικρή και κλείνω την πόρτα, και κλείστηκε η μικρή μέσα. Δεν θα ήθελα ποτέ να βιώσω ξανά κάτι τέτοιο, αναγκάστηκα να σπάσω παράθυρο για να την απεγκλωβίσω.", είχε πει σε συνέντευξή της πριν από λίγο καιρό η Τζούλια Νόβα για το παιδί της.

Το βίντεο με την κόρη της Τζούλια Νόβα

Αυτή τη φορά, το μοντέλο, που ετοιμάζεται να ακολουθήσει ένα νέο βήμα στην καριέρα της (δείτε εδώ με τι θέλει να ασχοληθεί), αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα απολαυστικό βίντεο, στο οποίο η μικρή της χορεύει μέσα σε ένα μαγαζί που επισκέφθηκε με τη μαμά της.

Η Τζούλια Νόβα απαθανάτισε το στιγμιότυπο και το ανέβασε γράφοντας προς τον άντρα της, Μιχάλη Βιτζηλαίο: «Δεν μπορώ! Η κόρη σου χορεύει παντού». Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το βίντεο αυτό έγινε ανάρπαστο λίγη ώρα αφού το ανέβασε.