Στιγμές ευτυχίας για την εγκυμονούσα Ελένη Φουρέιρα - Έγινε σήμερα 21/12 γνωστό πως...

Πολύ ευχάριστα νέα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή NDP
Πηγή NDP

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Ελένη Φουρέιρα, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο όμως και σε επαγγελματικό. Η όμορφη τραγουδίστρια, συγκεκριμένα, σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μαμά και θα φέρει στον κόσμο το παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Το ζευγάρι είναι πολλά χρόνια μαζί, ωστόσο πάντα κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αυτό και άργησαν να επιβεβαιώσουν τον ερχομό του παιδιού της.

Ωστόσο, δεν κρύβονται πια και η Ελένη Φουρέιρα πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες με την φουσκωμένη της κοιλίτσα (δείτε εδώ μερικές).

Ανάλογη επιτυχία όμως έχει και στα επαγγελματικά της, μιας και πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε ένα νέο άλμπουμ, με όλα τα τραγούδια της να έχουν γίνει φοβερά hits. Μάλιστα, σήμερα 21/12 κυκλοφόρησε και το music video του «Συγκινητικά (Συγκινήθηκα)» και, για ακόμα μία φορά, κλέβει τις εντυπώσεις.

Το «Συγκινητικά (Συγκινήθηκα)», σε μουσική Μάριου Ψιμόπουλου και Ελένης Φουρέιρα και στίχους Ελένης Φουρέιρα και Αντώνη Παπά, είναι ένα μοντέρνο pop anthem που ξεχώρισε αμέσως στις προτιμήσεις του κοινού. Μάλιστα, το τραγούδι έγινε viral στα social media, ενώ έχει γίνει πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις, μετρώντας πάνω από 2 εκατομμύρια streams.

Με το μοναδικό της ταμπεραμέντο και τον ξεχωριστό της τρόπο, η Ελένη Φουρέιρα, η κορυφαία pop star των no1 επιτυχιών και των μεγάλων ρεκόρ που έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας, φέρνει το «Συγκινητικά (Συγκινήθηκα)» στις οθόνες μας, μέσα από ένα πρωτότυπο music video, με εντυπωσιακές εικόνες.

Με το «Συγκινητικά (Συγκινήθηκα)» η Ελένη Φουρέιρα συνεχίζει το προσωπικό της σερί των super επιτυχημένων singles από το album «Poli_Ploki», που κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, καθώς και σε μορφή CD στα φυσικά σημεία πώλησης δίσκων.

Το video clip του τραγουδιού της Ελένης Φουρέιρα "Συγκινητικά συγκινήθηκα"

https://www.youtube.com/watch?v=OtnbM8SrcVk