"Βόμβα" στην showbiz - Ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη μέσα από τα social media

Πολύ ευχάριστα νέα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Μετά την είδηση πως μια αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια θα γίνει μαμά για 2η φορά, μια ακόμη εγκυμοσύνη έγινε γνωστή σήμερα 21/12 μέσα από μερικές φωτογραφίες στα social media.

Συγκεκριμένα, μια πολύ γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως η κόρη της είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον σύντροφό της.

Έγκυος η...

Ο λόγος για την Ράμελ Γούιλις, την κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ, η οποία δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες του ζευγαριού όπου φαίνεται η φουσκωμένη κοιλίτσα της κόρης της, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της:

«Μπαίνω στην εποχή της καυτής, τρελής, ανισόρροπης γιαγιάς. Τόσο ευτυχισμένη για εσάς αγάπη μου».

Στην πρώτη φωτογραφία, ο μέλλων μπαμπάς τύλιξε το χέρι του γύρω από την κοιλιά της αγαπημένης του και της έδωσε ένα γλυκό φιλί, ενώ η Ράμερ χαμογελούσε.

Να υπενθυμίσουμε πως η Ντέμι Μουρ πέρασε πρόσφατα μια δύσκολη περίοδο καθώς χώρισε με τον αγαπημένο της, Ντάνιελ Χαμ, πριν καν κλείσουν έναν χρόνο σχέση της και μάλιστα πρόσωπα από το στενό τους περιβάλλον επιβεβαίωσαν πως αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

«Είναι καλά» δήλωσε φίλος της στο People μετά τον χωρισμό της. «Είναι χαρούμενη και χαίρεται τα παιδιά και τους φίλους της» είπε. Την περασμένη εβδομάδα η Μουρ έκλεισε τα 60 και δέχτηκε ευχές από την οικογένεια και τους φίλους της, μεταξύ αυτών και ο πρώην σύζυγός της Μπρους Γουίλις και η νυν σύζυγός του.

Παρόλο που ο χωρισμός τους έχει γίνει βούκινο παντού, εκείνη κρατά χαμηλό προφίλ από τα media.

Να σημειωθεί πως αυτός είναι ο δεύτερος χωρισμός στη showbiz μέσα σε λίγες ημέρες, καθώς πήρε διαζύγιο ακόμη ένα αγαπημένο ζευγάρι με παιδιά.