«Τους δίνω συμβουλή να μην...» - Η αποκάλυψη του Σωτήρη Κοντιζά για Ιωαννίδη και Κουτσόπουλο

Πώς τα πάνε ως νέοι μπαμπάδες;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τους δίνω συμβουλή να μην...» - Η αποκάλυψη του Σωτήρη Κοντιζά για Ιωαννίδη και Κουτσόπουλο

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star μίλησε το πρωί της Τετάρτης 21/12 ο Σωτήρης Κοντιζάς. Ο γνωστός σεφ και κριτής του MastefChef μίλησε για τον έβδομο κύκλο που κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό, για τις αλλαγές αλλά και για τους συναδέλφους του ως νέοι μπαμπάδες.

Μάλιστα, πριν μερικές μέρες κυκλοφόρησε και το νέο τρέιλερ το οποίο είναι άκρως απολαυστικό, καθώς έχουν ενσωματώσει την ιδιότητα όλων τους ως μπαμπάδες (δείτε το εδώ).

«Η βασική διαφορά είναι ότι φέτος δεν υπάρχουν επιστροφές, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Οι παίκτες θα πρέπει να μαγειρεύουν σαν να είναι η τελευταία τους μέρα, γιατί όντως μπορεί να είναι η τελευταία τους μέρα. Επίσης, υπάρχει και το χρηματικό έπαθλο. Σε κάθε δοκιμασία δίνουμε και κάποια χρήματα σε αυτούς που κερδίζουν. Θα είμαστε το ίδιο αυστηροί με τις προηγούμενες χρονιές. Όταν μιλάμε για φαγητό, ό,τι λέμε το εννοούμε. Πιστεύουμε ότι θα είναι το καλύτερο MasterChef των τελευταίων ετών», είχε αποκαλύψει μάλιστα για το ριάλιτι μαγειρικής ο Πάνος Ιωαννίδης.

Οι αποκαλύψεις του Σωτήρη Κοντιζά

«Νομίζω κάθε χρόνο ξεπερνάει η ομάδα τον εαυτό της. Καθόμαστε, συζητάμε και νομίζω βγαίνει αυτό το αποτέλεσμα. Το τρέιλερ δεν είναι φαντασία, είναι βγαλμένο από την ζωή. Είναι πολύ ψύχραιμοι σαν μπαμπάδες. Περίμενα περισσότερα τηλέφωνα για να είμαι ειλικρινής.

Ο Πάνος έχει γίνει νωρίτερα πατέρας οπότε τώρα τα πρώτα τα έχει περάσει. Ο Λεωνίδας περνάει πολύ ενώ μέχρι τώρα άκουγε παιδί, και τα δικά μου και έστριβε. Τους δίνω συμβουλή να μην βιάζονται και τα καλύτερα έρχονται», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.