MasterChef: Σε πανικό ο Κουτσόπουλος & ο Ιωαννίδης με τα μωρά τους να κλαίνε ασταμάτητα - Ο "βετεράνος" Κοντιζάς τους έσωσε στο νέο τρέιλερ

Ξεκερδιστικές στιγμές

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MasterChef: Σε πανικό ο Κουτσόπουλος & ο Ιωαννίδης με τα μωρά τους να κλαίνε ασταμάτητα - Ο

Την ώρα που οι ετοιμασίες για το Survivor All Star έχουν ξεκινήσει, καθώς το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί στις 8 Ιανουαρίου μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ (δείτε εδώ την οριστική απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για την συμμετοχή του), στο κανάλι του STAR επικρατεί ένας "πανικός" σχετικά με το ριάλιτι μαγειρικής που θα επιστρέψει για 7η συνεχόμενη χρονιά.

Ο λόγος για το MasterChef. Τις προάλλες κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ, το οποίο έδωσε μία γεύση για όσα θα ακολουθήσουν φέτος, ενώ ο Πάνος Ιωαννίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με τις αλλαγές που θα συμβούν και τις ανατροπές που θα έρθουν στο παιχνίδι.

Το 2ο τρέιλερ του MasterChef με τα μωρά του Κουτσόπουλου και του Ιωαννίδη

«Εάν μου ζητούσαν να κάνουμε κάτι διαφορετικό, εγώ δεν θα το έβλεπα αρνητικά. Δεν έχουμε άγχος για την τηλεθέαση, αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε πολύ καλά τη δουλειά μας.

Δεν έχουμε δεχτεί προτάσεις για άλλα τηλεοπτικά project, αλλά περιμένουμε όταν τελειώσει το MasterChef αν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον. Μπορεί κι εγώ να έχω κάτι να προτείνω. Σίγουρα θα είναι κάτι σχετικό με τη γαστρονομία.

Φέτος στο MasterChef δεν θα υπάρχουν επιστροφές, όποιος χάνει και φεύγει δεν θα επιστρέφει. Οπότε όλοι θα μαγειρεύουν σαν να είναι η τελευταία τους μέρα», αποκάλυψε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Την Δευτέρα 19/12, όμως, μέσα από την εκπομπή Breakfast at Star, διέρρευσε άλλο ένα τρέιλερ για τον διαγωνισμό το οποίο είναι ξεκαρδιστικό, διότι σε αυτό παρουσιάζονται οι δύο νέοι μπαμπάδες, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης, σε κατάσταση πανικού προσπαθώντας να ηρεμήσουν τα μωρά τους που έχουν πλαντάξει στο κλάμα, ζητώντας βοήθεια από τον "βετεράνο", όπως τον αποκαλούν, πατέρα, Σωτήρη Κοντιζά, κάτι που συμβαίνει και στην πραγματική ζωή.