«Όσοι το παίζουν φυσιολογικά ζευγάρια, πρέπει να...» - "Χείμαρρος" η Στεφανία Γουλιώτη

Τι ανέφερε για την επιτυχία του Maestro

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Όσοι το παίζουν φυσιολογικά ζευγάρια, πρέπει να...» -

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε η Στεφανία Γουλιώτη, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο Instagram και τα «φυσιολογικά» ζευγάρια, αλλά φυσικά και στην τεράστια επιτυχία του Maestro και την εισαγωγή του στο Netflix.

Το Maestro είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές αυτής της σεζόν, καθώς παρόλο που τα επεισόδια αυτής ήταν μόλις οκτώ, το καθένα από αυτά ήταν μοναδικό και το κοινό τα "αγκάλιασε" ένα προς ένα, κάτι που φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε.

Η επιτυχία, όμως, δεν σταμάτησε μόνο στην Ελλάδα. Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, το σίριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μπήκε χθες, Δευτέρα 19/12, στην πλατφόρμα του Netflix και είναι η πρώτη ελληνική σειρά που κατάφερε να εισχωρήσει στο παγκόσμιο αυτό δίκτυο. Βέβαια, μπήκε με νέο τίτλο, Maestro in blue, διότι φαίνεται πως θα υπάρχει άλλη μία σειρά με τον τίτλο Maestro στην πορεία.

«Κρατάω το “Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι», είχε αναφέρει σε συνέντευξή του ο σκηνοθέτης και ηθοποιός για την δημιουργία του και αυτό το νέο βήμα στην καριέρα του.

Οι δηλώσεις της Στεφανίας Γουλιώτη

«Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που είμαι σε μια ελληνική σειρά που για πρώτη φορά παίζει σε αυτό το κανάλι.

Δεν υπάρχουν φυσιολογικά ζευγάρια και όσοι το παίζουν φυσιολογικά ζευγάρια, πρέπει να κοιταχτούν. Στο φυσιολογικό ζευγάρι πρέπει να υπάρχει μία αρμονία που η κοινωνία μας νομίζω ότι δεν μπορεί να την ευνοήσει αυτή τη στιγμή. Οπότε πολύ σπάνια θα βρεις φυσιολογικό ζευγάρι», δήλωσε χαρακτηριστικά η Στεφανία Γουλιώτη.