«Ξέρω πολλοί πως δεν με πολύ γουστάρετε...» - Η έκκληση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη πριν αποχωρήσει για το Survivor All Star

Η ανάρτηση στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ξέρω πολλοί πως δεν με πολύ γουστάρετε...» - Η έκκληση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη πριν αποχωρήσει για το Survivor All Star

Πρεμιέρα αναμένεται να κάνει στις 7 Ιανουαρίου το Survivor All Star και τα πρώτα 11 ονόματα που θα δούμε ανακοινώθηκαν πριν μερικές μέρες και έχουν προκαλέσει τον κακό χαμό, μιας και ανάμεσά τους είναι μερικοί παίκτες που δεν ήθελε να τους δει το τηλεοπτικό κοινό (δείτε εδώ τις πρώτες αντιδράσεις του κόσμου και τα σχόλιά τους στο twitter)

Στην 1η ομάδα θα είναι: Σάκης Κατσούλης, Καρολίνα Καλύβα, Νίκος Μπάρτζης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Μάριος Πρίαμος. Η 2η είναι: Ηλίας Γκότσης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Στάθης Σχίζας, Σπύρος Μαρτίκας, Στέλιος Χανταμπάκης.

Σύμφωνα με την Έλενα Πολυκάρπου και τη «Super Κατερίνα», όσοι είναι έτοιμοι να ταξιδέψουν (δείτε εδώ πότε αναχωρεί ο Γιώργος Λιανός μαζί με τους παίκτες) έλαβαν ένα μήνυμα με οδηγίες για το τι χρειάζεται να προσκομίσουν.

Συγκεκριμένα, η παραγωγή έχει ζητήσει μία λίστα με συγγενείς, φίλους, συντρόφους (πρώην και νυν), μαζί με τα τηλέφωνά τους, όπως και λεπτομέρειες για την υγεία τους, όπως αλλεργίες ή τυχόν φάρμακα που θα πρέπει να χορηγούνται όσο θα βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο.

Όπως είδαμε, ανάμεσα στις παίκτριες που θα συμμετέχουν είναι και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία πριν φύγει θέλησε να κάνει μία δημόσια παράκληση στα social media και συγκεκριμένα στους χρήστες του Twitter. Συγκεκριμένα, εξήγησε πως ξέρει ότι πολλοί δεν την συμπαθούν ωστόσο θέλει τα σχόλια που θα γράφονται στο Twitter,να μην αναφέρουν την οικογένειά της και να υπάρχει σεβασμός.

Η έκκληση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη πριν αποχωρήσει για το Survivor All Star

«Επίσης αγαπητό μου Twitter ξέρω πολλοί πως δεν με πολύ γουστάρετε για τους δικούς σας λόγους, Δεν με ενοχλεί... Απλά μία στενή παράκληση σεβασμό σε όλες τις οικογένειες! Τίποτε άλλο από κει και πέρα κάντε αυτό που ξέρετε να κάνετε» έγραψε στο twitter η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Η έκκληση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη πριν αποχωρήσει για το Survivor All Star