«Ήρθε η στιγμή λοιπόν και για εμάς» - Έγκυος στο πρώτο της παιδί πρώην παίκτρια του My Style Rocks

Η ανάρτηση στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ήρθε η στιγμή λοιπόν και για εμάς» - Έγκυος στο πρώτο της παιδί πρώην παίκτρια του My Style Rocks

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει μια πρώην παίκτρια του My Style Rocks την οποία γνωρίσαμε το 2018, μέσα από το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, ο νέος κύκλος του οποίου κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό (δείτε εδώ πότε)

Η ίδια λοιπόν από μια ανάρτηση που έκανε μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αποκάλυψε πως έχει κλείσει το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της. Συγκεκριμένα, πόζαρε με το σκυλάκι της και κρατώντας το θετικό τεστ εγκυμοσύνης στα χέρια, μοιράζοντας έτσι τα ευχάριστα.

Έγκυος στο πρώτη της παιδί η...

«Ο charmie???? (αυτό το πλασματάκι που το τελευταίο 1 χρόνο έχει αλλάξει τη ζωή μας) κι εγώ στη κυριολεξία ξαφνιάσαμε τον μπαμπά @makrygiorgis.plasticsurgeon ???? όταν εμφανίστηκε μπροστά του από το πουθενά με το τεστ στο στόμα ????

Να λοιπόν ο λόγος που το τελευταίο καιρό απέχω λίγο από τα social, ο λόγος που η ρίζα μου κοντεύει να φτάσει στα αυτιά ???? και ο λόγος που νιώθω συνεχώς εξαντλημένη!

Τα συναισθήματα αυτούς τους 3 μήνες πιο έντονα από ποτέ…εναλλαγές διάθεσης για κάτι παντελώς νέο και πρωτόγνωρο! Ήρθε η στιγμή λοιπόν και για εμάς @makrygiorgis.plasticsurgeon να υποδεχτούμε το πρώτο μας μπεμπάκι????σε λίγους μήνες από τώρα⏳????????», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Ο λόγος για την Τζούλια Κόλλια, η οποία σε λίγους μήνες θα γίνει μανούλα για πρώτη φορά και ανυπομονεί ήδη να κρατήσει το μωράκι της αγκαλιά!

Έγκυος στο πρώτο της παιδί πρώην παίκτρια του My Style Rocks

Πως γνωρίστηκε με τον σύζυγό της

«Η γνωριμία μας ήταν τελείως τυχαία. Ήταν μία εντυπωσιακή παρουσία, οπότε δε μπορούσα να μην την κοιτάξω, παρότι ήμασταν σε κηδεία. Ήμουν διακριτικός, δεν έγινε κάποια κίνηση εκεί. Μετά έτυχε να ξανασυναντηθούμε και μετά βοήθησαν τα social media. Εγώ έστειλα το πρώτο μήνυμα» δήλωσε ο σύζυγός της.

«Όταν είχαμε γνωριστεί, μου είπε ότι ήταν στα σχέδιά του να φύγει στο εξωτερικό. Εν τέλει μείναμε έναν χρόνο μαζί και αποφάσισα να τον ακολουθήσω, ύστερα από όλα. Ερχόμουν, έδινα μαθήματα και ξανάφευγα» είπε με τη σειρά της η Τζούλια Κόλλια στο T-live.

Για το άσχημο ατύχημα που είχε ο σύζυγός της η Τζούλια Κόλλια εξομολογήθηκε πως «ήταν σοκαριστική στιγμή. Δεν το πίστευα, ήταν 1η Απριλίου, σαν ψέμα. Βρέθηκα στον τόπο του ατυχήματος και τον βλέπω πεσμένο κάτω. Ήταν πολύ έντονη στιγμή, αλλά ο Θεός είναι μεγάλος (…) Ήταν στο αναπηρικό αμαξίδιο για τρεις μήνες. Συνολικά έκανε τρία χειρουργεία στο χέρι και δύο στο πόδι».