Το σχόλιο του Τριαντάφυλλου για τα trailer του Survivor All Star - «Ο Ντάφυ δηλώνει...»

«Έχω δώσει 3,500 χιλιάρικα για τον...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το σχόλιο του Τριαντάφυλλου για τα trailer του Survivor All Star - «Ο Ντάφυ δηλώνει...»

Μπορεί φέτος το Survivor να είναι All Star, ωστόσο, ο Τριαντάφυλλος δεν θα πετάξει στον Άγιο Δομίνικο. Μπορεί συζητήσεις να έγιναν αλλά και συναντήσεις, ωστόσο, όμως όπως έχει δηλώσει ο ίδιος πάρα πολλές φορές, δεν θέλει να μπει στο ριάλιτι.

Μάλιστα, είχαν ακουστεί φήμες πως ο ίδιος ζήτησε το τριπλάσιο ποσό από εκείνο που δίνει η παραγωγή του Ατζούν στους υπόλοιπους παίκτες. «Αυτό δεν ισχύει. Είναι κάποια άλλα πράγματα στη μέση. Είναι κάποια πράγματα με συμβόλαια που έχω για τραγούδι και τα λοιπά. Θα πάω Αυστραλία τώρα κοντά. Είμαι κλεισμένος τις γιορτές», είχε πει.

«Αν πήγαινα, θα σας το έλεγα. Αλήθεια σας λέω. Το παιδί μου μου λέει να μην πάω και μου το χτυπάει συνέχεια όμως. Μου λέει "μπαμπά καλές γιορτές, φέτος θα κάνουμε παρέα"», είχε αναφέρει πριν από λίγες ημέρες.

Η αντίδραση του Τριαντάφυλλου για τα trailer του Survivor All Star

Η Ατζούν Μίντια εδώ και αρκετές ημέρες έχει δημοσιεύσει τα trailer με τους μέχρι τώρα παίκτες που θα πετάξουν στον Άγιο Δομίνικο και θα μπουν στο Survivor All Star.

Οι κάμερες λοιπόν, που συνάντησαν τον Τριαντάφυλλο στο δρόμο, τον ρώτησαν πως του φαίνονται τα trailer, με τον ίδιο να απαντάει «Δεν ένιωσα κάτι όταν τα είδα», ενώ στη συνέχεια είπε πως είναι οριστικό ότι δεν θα πάει στο Survivor, καθώς δεν θέλει.

Όσον αφορά την επιστροφή του Στέλιου Χανταμπάκη στο ριάλιτι επιβίωσης «Πιστεύω ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης θα είναι τελείως διαφορετικός στο φετινό survivor»

Επίσης, για πρώτη φορά αποκάλυψε πως έχει δώσει 3.500 ευρώ για ψήφους στον Ντάνο όταν ήταν στο παιχνίδι και αγωνιζόταν.

Να σημειώσουμε πως στην ίδια συνέντευξη, μίλησε και για τον ξυλοδαρμό της βαφτιστήρας του.