«Έχεις άλλη υποχρέωση αλλά θες να σου κάνουν...» - To "καρφί" της Ελεονώρας Μελέτη για την Έλενα Χριστοπούλου

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Έχεις άλλη υποχρέωση αλλά θες να σου κάνουν...» - To

Το πρωί της Πέμπτης (22/12) στην πρωινή εκπομπή «Mega Καλημέρα» έκαναν λόγο για την "μπηχτή" της Έλενας Χριστοπούλου. Η γνωστή μάνατζερ μοντέλων, που χθες είδαμε τα όσα απάντησε στα "αιχμηρά" σχόλια του Κώστα Φραγκολιά για την εξωτερική της εμφάνιση (δείτε εδώ πως το αντιμετώπισε) έκανε για άλλη μια φορά σχόλια για το My Style Rocks.

Επιπλέον για το My Style Rocks μίλησε και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου (δείτε εδώ τι είπε) εκτός από το επάγγελμα που ακολουθεί.

Ο σχολιασμός της Ελεονώρα Μελέτη για την Έλενα Χριστοπούλου και το GNTM

Η Έλενα Χριστοπούλου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Πρωινό μας» πέταξε τη… μπηχτή της για το φετινό «My Style Rocks», στο οποίο δεν θα συμμετέχει. Το θέμα μεταδόθηκε και στο «Mega Καλημέρα» και η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο.

«Έχει ένα σταθμό κι έχεις κι έναν άνθρωπο που δουλεύει σε μία καθημερινή εκπομπή τρίωρη. Σου λέει, από το να πάρω ένα πρόσωπο που το έχω ήδη εκεί το πρωί τρεις ώρες και να το έχω άλλες τρεις ώρες το απόγευμα, ας την αλλάξω και ας πάρω κάποιον άλλον στη θέση της», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Ακόμη, η παρουσιάστρια του Mega είπε πως ξέρει τον τρόπο που γίνεται η διαδικασία και πιστεύει πως όλο αυτόπ γίνεται γιατί δεν της έκαναν πρόταση και σπάστηκε.

«Εμένα περισσότερο μου βγάζει… πώς ξέρεις ρε παιδί μου ότι αν σου κάνουν πρόσκληση να πας κάπου δεν θα πας γιατί δεν μπορείς εκείνη την ημέρα γιατί έχεις μια άλλη υποχρέωση, αλλά θες να στην κάνουν για να μην νιώθεις στην απέξω.

Δεν μπορεί να εξυπηρετήσει γιατί είναι το πρωί τρεις ώρες και είναι λογικό και ο σταθμός να σκέφτεται ότι δεν θα κάψουμε το πρόσωπο και πρωί και μεσημέρι και το απόγευμα και ούτε μπορεί να δουλεύει 25 ώρες τη μέρα. Παρ’ όλα αυτά, τιμής ένεκεν, γουστάρεις να έρθουν να σου κάνουν την πρόταση κι ας ξέρεις ότι δεν μπορείς να την κάνεις», σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη.