Καλημέρα Ελλάδα: Επικράτησε σιγή στο πλατό - Η θεαματική τούμπα του ρεπόρτερ του Παπαδάκη στον αέρα του ΑΝΤ1

Θα πόνεσε σίγουρα!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Καλημέρα Ελλάδα: Επικράτησε σιγή στο πλατό - Η θεαματική τούμπα του ρεπόρτερ του Παπαδάκη στον αέρα του ΑΝΤ1

Το πρωί της Πέμπτης (22/12) στην πρωινή εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» προέκυψε ένα περιστατικό με έναν από τους δημοσιογράφους της εκπομπής, κατα την διάρκεια του ρεπορτάζ. Ο Γιώργος Παπαδάκης, που χθες έγινε γνωστή η είδηση για την κατάσταση της υγείας του (δείτε εδώ όλη την αλήθεια) παρακολουθούσε μέσω Skype.

Η εκπομπή του ΑΝΤ1, καθημερινά κάνει σχετικά καλά νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ ποσο) με αυτό το περιστατικό, πιστεύεται πως θα φτάσει κορυφή, διότι έχει γίνει ήδη viral.

H "τούμπα" του δημοσιογράφου από το «Καλημέρα Ελλάδα»

Ο Λάζος Μαντικός, ο ρεπόρτερ του Καλημέρα Ελλάδα που κάθε πρωί πραγματοποιεί τις πιο απρόβλεπτες και ενίοτε… επικίνδυνες ζωντανές συνδέσεις, το πρωί της Πέμπτης (22/12) αποφάσισε να χαρίσει μια θεαματική χριστουγεννιάτικη "τούμπα" στους τηλεθεατές και να τρομάξει λίγο τους συναδέλφους του και το Γιώργο Παπαδάκη μαζί.

Να υπενθυμίσουμε τα όσα είπε για τον Γιώργο Παπαδάκη και την ευκαιρία που του δώθηκε επαγγελματικά, να βρισκεται δίπλα του (δείτε εδώ τα λόγια του).

Σε μια προσπάθεια να επιδείξει τις… ελάχιστες ικανότητες του στο πατινάζ, ο Λάζος Μαντικός μετά από μια αδέξια στροφή προσγειώθηκε στον πάγο. Ο Γιώργος Παπαδάκης και η Μαρία Αναστασοπούλου από το στούντιο έμειναν για μερικά δευτερόλεπτα άφωνοι, προσπαθώντας να δούν τι γίενται και στην συνέχεια αφού γέλασε ο δημοσιογράφος, γέλασαν ελαφρώς και αυτοί. Ο ίδιος ο ρεπόρτερ, πάντως, γελούσε χωρίς να το βάλει κάτω, αν σκεφτεί κανείς ότι βρισκόταν στον αέρα της εκπομπής και τον παρακολουθούσε ένα πλήθος ανθρώπων.

Ευτυχώς, δεν υπήρξε τραυματισμός και οι χορευτικές επιδείξεις συνεχίστηκαν για μερικά λεπτά ακόμα θέλοντας να δείξουν το κέφι και την χαρά, παρά τις "κακουχίες" του επαγγέλματος.