Γονείς για δεύτερη φορά Παπαδάκη - Σόμμερ! Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου

Γέννησε η Βαλεντίνη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν η Βαλεντίνη Παπαδάκη και ο Κώστας Σόμμερ, καθώς ήρθε στον κόσμο η κόρη τους ! Την αποκάλυψη έκανε το ζευγάρι, αναρτώντας μάλιστα και την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μέσα από το μαιευτήριο.

Μάλιστα, σε κοινή τους συνέντευξη λίγο πριν γίνουν γονείς, που είχαν παραχωρήσει αποκλειστικά στο Youweekly ,είχαν αποκαλύψει το όνομα που θα δώσουν στη μπέμπα τους.

Ήρθε στον κόσμο η κόρη Σόμμερ και Βαλεντίνης

Ο άλλοτε αμετανόητος εργένης, Κώστας Σόμμερ βρήκε το λιμάνι του στο πρόσωπο της makeup artist Βαλεντίνης Παπαδάκη και από τότε ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας. Έχουν ξεπεράσει κάθε εμπόδιο και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Η είδηση ότι ο ηθοποιός είναι ξανά ερωτευμένος κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2020 και παρά τα 18 χρόνια που τους χωρίζουν πολύ σύντομα πήραν την απόφαση να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη.

Μπορεί να βίωσαν μία τραγική απώλεια στους επτά μήνες της σχέσης τους, όταν η μακιγιέζ έχασε το μωράκι που κυοφορούσε στην 8η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, ωστόσο, δεν το έβαλαν κάτω λεπτό.

«Για εμάς στην αρχή ήταν λίγο σοκαριστικό, τι πάθαμε τώρα. Μετά καταλαβαίνεις πόσο πολύπλοκο είναι να φτιαχτεί ένας ανθρώπινος οργανισμός. Το κορμί το γυναικείο όταν κάνει το check του και βλέπει ότι κάποια πράγματα δεν δουλεύουν, ίσως να λέει μπορεί να τα διορθώσω αυτά; Το είδαμε ότι δεν μπορεί να μείνει έγκυος και πήγαμε παρακάτω. Χωρίς πολύ άγχος... Τα πάντα είναι θέμα ψυχολογίας» είχε εξομολογηθεί ο Κώστας Σόμμερ.

Ο πελαργός ωστόσο δεν άργησε να έρθει καθώς η Βαλεντίνη Παπαδάκη μήνες αργότερα υποδέχτηκε στον κόσμο τον γιο τους. Ενώ όσο ήταν έγκυος, παντρεύτηκαν με τον Κώστα Σόμμερ, ανταλάσοντας όρκους αγάπης.

Τώρα λοιπόν, η οικογενειακή τους ευτυχία ολοκληρώθηκε με τον πιο όμορφο τρόπο, τον ερχομό της κορούλας τους!

Σόμμερ γιος