Στο νοσοκομείο η Έλενα Γαλύφα - Μπήκε χειρουργείο

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Λίγες ώρες μετά την αιχμηρή της δήλωση για την Πόπη Μαλλιωτάκη, η Έλενα Γαλύφα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, όπου χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο, λόγω ενός προβλήματος με την υγεία της. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από το προφίλ της στο Instagram.

Η fashion blogger, είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό μας, όπου είχε μιλήσει για την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα για τον σύζυγό της που είναι μαζί εδώ και 20 χρόνια.

«O σύζυγός μου είναι ναυτικός. Ετοιμάζεται τώρα να φύγει… Υπάρχει σεβασμός σε αυτή τη σχέση που μετρά σχεδόν 20 χρόνια. Αν το πιστεύεις, δεν έχουμε βρίσει ποτέ ο ένας τον άλλον τόσα χρόνια. Ποτέ. Έχουμε μαλώσει αλλά δεν έχουμε βριστεί ποτέ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Έλενα Γαλύφα ασχολείται με την μόδα και το instagram και να είναι από τις πιο γνωστές fashion bloggers, αλλά για 7 χρόνια ήταν η προσωπική γραμματέας του πολιτικού Δημήτρη Αβραμόπουλου, πριν τα παρατήσει όλα για να ασχοληθεί με αυτό που αγαπά περισσότερο.

Η 41χρονη συνεργάζεται με πολλά brands του εξωτερικού και έχει βρεθεί σε shows Ελλήνων αλλά και ξένων σχεδιαστών, όπως και στις Εβδομάδες Μόδας στο Παρίσι, στο Μιλάνο και στη Νέα Υόρκη.

Έχοντας "παγώσει" όλες της τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται για να κάνει ξαφνικό χειρουργείο. «Και ξαφνικά συνέβη αυτό. Πρώτο χειρουργείο της ζωής μου», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η φωτογραφία της Έλενας Γαλύφα από το νοσοκομείο

Νοσοκομείο Έλενα Γαλύφα