«Τι λέγαμε για την αισθητική;» - "Κόλαφος" η Έλενα Γαλύφα κατά της Πόπης Μαλλιωτάκη για το My Style Rocks

Στάζει μέλι...

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Τι λέγαμε για την αισθητική;» -

Το πρωί της Πέμπτης (22/12) στην πρωινή εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Έλενας Γαλύφα. Η Fashion Bloger που πριν από λίγες μέρες αποκάλυψε μερικά πράγματα για την προσωπική της ζωή (δείτε εδώ τι είπε) μίλησε για την Πόπη Μαλλιωτάκη και την φημολογούμενη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Πόπη Μαλλιωτάκη είχε βρεθεί ξανά σε κόντρα με ένας κύριο, σχετικά με μια συκοφαντία (δείτε εδώ με ποιον και τι συνέβη).

Τα "αιχμηρά" σχόλια της Έλενας Γαλύφα για την Πόπη Μαλλιωτάκη

Την Έλενα Γαλύφα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωινό της Τετάρτης. Μέσα σε όλα, η γοητευτική fashion blogger μίλησε για τον μεγάλο τελικό του GNTM, το νέο κύκλο του My Style Rocks ενώ εκφράστηκε αιχμηρά για την φημολογούμενη συμμετοχή της Πόπης Μαλλιωτάκη στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, η Έλενα Γαλύφα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω δεχθεί τηλεφώνημα από το My Style Rocks για να δουν αν είμαι ελεύθερη ή όχι. Ότι κι αν προκύψει, εγώ θέλω να περάσει το GNTM και από εκεί και πέρα είναι μια επόμενη μέρα και μια επόμενη σελίδα. Για την παρουσίαση ρωτήθηκα αν θα το έκανα και είπα «ναι, θα μπορούσα». Δεν σημαίνει να μπω εγώ και να φύγει κάποιος άλλος ή πάρτε εμένα και τελείωσε. Για όνομα του Θεού»,

«Το ίδιο και για την κριτική επιτροπή. Δεν θα μπορούσα να το κάνω; Καλή επιτυχία σε όσους είναι στα δοκιμαστικά. Όλοι μπορούν να το κάνουν αν έχουν πάθος, λίγη γνώση και αισθητική. Θεωρώ ότι το My Style Rocks θέλει αισθητική» πρόσθεσε, στη συνέχεια, η Έλενα Γαλύφα στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Όταν όμως ο ρεπόρτερ ανέφερε την πιθανότητα να βρεθεί σαν παίκτρια η Πόπη Μαλλιωτάκη στο My Style Rocks, η fashion blogger γελώντας είπε: «Τι λέγαμε για την αισθητική; Δεν ξέρω. Εντάξει, εννοείται ότι είναι ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα και μπορούν να περάσουν όλων των ειδών οι γυναίκες. Μην ξεχνάμε ότι η μέση τηλεθεάτρια είναι εκείνη η γυναίκα που δεν είναι το fashion icon και θέλει να μάθει από αυτό. Δεν νομίζω ότι μετράει η γνώμη μου στο αν θα μου άρεσε ή όχι για να απαντήσω. Αυτό που δίνει σε ένα ριάλιτι είναι οι παίκτες. οπότε θεωρώ πως εκεί πρέπει να επικεντρωθούν οι παραγωγοί, να πάρουν μια πολύ ωραία μίξη παικτριών για να έχουν να δουλέψουν οι κριτές».