«Αν συνεχιστεί η συκοφαντία από την οικογένεια του Μπάμπη...» - Ένταση στον αέρα του Super Κατερίνα ανάμεσα στους δικηγόρους της Πόπης Μαλλιωτάκη και της οικογένειας Λαζαρίδη

Τι συμβαίνει με το εξώδικο που έχει σταλεί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αν συνεχιστεί η συκοφαντία από την οικογένεια του Μπάμπη...» - Ένταση στον αέρα του Super Κατερίνα ανάμεσα στους δικηγόρους της Πόπης Μαλλιωτάκη και της οικογένειας Λαζαρίδη

Εδώ και μέρες έχει γίνει γνωστό πως η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη έχει στείλει εξώδικο στην Πόπη Μαλλιωτάκη, κατηγορώντας την για προσβολή στη μνήμη νεκρού και παραβίαση των προσωπικών δεδομένων της ιδιωτικής του ζωής και ζητώντας της να ανακαλέσει και να απέχει από ψευδείς δηλώσεις που αφορούν την ζωή του και την προσωπικότητά του (δείτε εδώ τι υποστηρίζει η αδερφή του θανόντος και την αντίδρασή του γιου του).

Ο δικηγόρος της τραγουδίστριας και η ίδια, ωστόσο, όπως ανέφερε ο ίδιος στην Super Κατερίνα την Παρασκευή 2/12, κρίνουν πως υπάρχουν κάποια σημεία τα οποία στα έγγραφα αυτά, τα οποία είναι αντιφατικά.

Γι' αυτό τον λόγο κατηγορούν τους συγγενείς του πρώην συζύγου της για συκοφαντίες και "απειλούν" εμμέσως πως αν συνεχιστεί αυτό θα αναγκαστούν να τα βρουν στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Άλλωστε, δεν πιστεύουν πως το ότι μιλούν για τις απιστίες του συγκεκριμένου άνδρα είναι πρόβλημα, διότι δεν αναφέρεται κάτι για το οποίο δεν γνωρίζει ήδη όλη η Ελλάδα.

«Νομίζω αναδείξατε όλες τις αντιφάσεις και τα οξύμωρα περιστατικά. Ζητάται μέσω του εξωδίκου να μην ξαναμιλήσει και να μην προσβάλλει τον νεκρό γιατί αναφέρεται σε εξωσυζυγικές σχέσεις. Όταν απεβίωσε ο Λαζαρίδης, η Πόπη Μαλλιωτάκη ήταν η νόμιμη σύζυγός του και υπήρχε και ένα τέκνο, τον Βασίλη. Είναι οι μόνοι που μπορούν να μιλούν για προσβολή του θανόντα. Τον ανθρώπινο πόνο του καθενός τον σέβομαι.

Μιλάμε για προσωπικά δεδομένα και κατά νόμου ο νεκρός δεν έχει προσωπικά δεδομένα. Ο νεκρός προστατεύεται από την προσβολή της μνήμης του από αυτούς που έχουν το δικαίωμα. Την καλούν σε προληπτική λογοκρισία και της λένε “από εδώ και πέρα μην ξαναμιλήσεις”. Θέλω να σας μεταφέρω από την εντολέα μου, ένας από τους λόγους που δεν θέλει να βγει δημοσίως, νιώθει προσβεβλημένη από την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη γιατί την χαρακτηρίζουν φιλοχρήματη.

Όταν γνωρίστηκε μαζί του ήταν φτωχός άνθρωπος και τα όσα ακούγονται για φιλοχρηματία, τα αξιολογούμε ως συκοφαντικά. Αφήνουμε χρόνο για να καταλαγιάσουν τα πνεύματα, εάν υπάρξει επιμονή σε συκοφαντία στο πρόσωπο της κ. Μαλλιωτάκη, ξέρουμε και εμείς τον δρόμο της Ευελπίδων».

Για να μην ακουστεί, όμως, μόνο η μία πλευρά, στον "αέρα" βγήκε και η δικηγόρος της οικογένειας του θανόντος, η οποία αναφέρθηκε στο ότι κατηγορούνται πως χαρακτήρισαν την Πόπη Μαλλιωτάκη φιλοχρήματη, ενώ κάτι τέτοιο δεν έχει αναφερθεί ποτέ από πλευράς τους, ενώ τόνισε πως απαγορεύεται η αναφορά και η ανάγνωση δικογράφων εγγράφων στην τηλεόραση.

Τον λόγο πήρε ξανά ο συνήγορος της τραγουδίστριας, ο οποίος επιμένει στο ότι δεν ισχύουν πολλά από όσα ισχυρίζεται η οικογένεια του επιχειρηματία και επισήμανε πως διαρκώς αναφέρουν ότι θα προσφύγουν στη δικαιοσύνη, αλλά κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει μέχρι τώρα.