Πόπη Μαλλιωτάκη: Η πρώτη αντίδραση του γιου της, Βασίλη Λαζαρίδη, για την κόντρα με την οικογένεια του πατέρα του, Μπάμπη

14 χρόνια μετά τον θάνατό του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πόπη Μαλλιωτάκη: Η πρώτη αντίδραση του γιου της, Βασίλη Λαζαρίδη, για την κόντρα με την οικογένεια του πατέρα του, Μπάμπη

Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεσπάσει μία κόντρα ανάμεσα στην Πόπη Μαλλιωτάκη και την οικογένεια του πρώην συντρόφου της Μπάμπη Λαζαρίδη, καθώς η πρώτη επιθυμεί να δημιουργήσει ένα ριάλιτι και οι συγγενείς του θανόντος δεν επιθυμούν να χρησιμοποιηθεί το όνομά του δεύτερου, καθώς αυτό μπορεί να σπιλώσει την μνήμη του.

Η ίδια μέχρι στιγμής, λοιπόν, δεν είχε βγει να μιλήσει δημόσια για όλα αυτά, παρά μόνο είχε δημοσιεύσει μερικές αινιγματικές αναρτήσεις στα social media της (δείτε εδώ τι είχε ανεβάσει), ωστόσο το Σάββατο 19/11 η κάμερα της εκπομπής Open Weekend εντόπισε την ίδια και τον γιο της, Βασίλη και ρωτήθηκαν για τα παραπάνω.

Η αντίδραση της Πόπης Μαλλιωτάκη και του Βασίλη Λαζαρίδη για την κόντρα με την οικογένεια του Μπάμπη

Και οι δύο, όμως, απέφυγαν ευγενικά τους δημοσιογράφους και αρνήθηκαν να μιλήσουν για οτιδήποτε, πόσο μάλλον για το σόου που ετοιμάζει η τραγουδίστρια και την διαμάχη.

Ξέσπασε η μητέρα του θανόντος στον αέρα της Super Κατερίνα

Η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη "σέρνει" στα δικαστήρια την Πόπη Μαλλιωτάκη περίπου 14 χρόνια μετά την δολοφονία του ίδιου, καθώς θεωρούν ότι η κίνησή της όσον αφορά τα επαγγελματικά της προσβάλει την μνήμη του, εφόσον εκείνη προτίθεται να μιλήσει να για τις απιστίες του και να αποκαλύψει διάφορα άλλα κομμάτια της ζωή του, τα οποία υποστηρίζουν πως μόνο τον προσβάλουν, όπως ήδη αναφέρθηκε.

Η μητέρα του, λοιπόν, όπως και ο δικηγόρος που την εκπροσωπεί, μίλησαν στην Super Κατερίνα την Τετάρτη 16/11 και προχώρησαν σε αποκαλύψεις που σοκάρουν. Η άτυχη γυναίκα κατηγορεί την τραγουδίστρια και επισημαίνει πως ποτέ δεν αγάπησε το παιδί της, αλλά πως τον ήθελε μόνο λόγω της οικονομικής του κατάστασης, ενώ ο συνήγορός της οικογένειας εξήγησε πως πράγματι θα προχωρήσουν σε εξώδικο.

«Να αφήσουν το παιδί μου ήσυχο εκεί που είναι και αν θέλουν να δημοσιότητα να βγάλουν τον εαυτό τους, τον γιο, την κόρη της. Να αφήσουν το παιδί μου, την μνήμη του ήσυχη. Δεν τους επιτρέπω καθόλου. Δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου για το παιδί μου. Ούτε ένα κερί δεν του άναψαν. Δεν θέλω να αναφερθούν γύρω από τον γιο μου», δήλωσε αρχικά η μητέρα του αδικοχαμένου.

Και συμπλήρωσε: «Δεν ερωτεύτηκε τον γιο μου, ερωτεύτηκε το χρήμα. Στα είπανε; Δεν το λέω εγώ. Θα κινηθεί η δικηγόρος μου πολύ άσχημα και σκληρά. Τον μικρό έχω να τον δω από τα 6μηνα του πατέρα του. Τον άλλο, μέχρι τα 40 του πατέρα του τον είδα, μετά τίποτα».

Η δικηγόρος, από την άλλη πλευρά, εξήγησε: «Η προσωπική ζωή της κυρίας Μαλλιωτάκη είναι δικαίωμά της να την κάνει ότι θέλει. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Εάν θα προχωρήσει η κυρία Μαλλιωτάκη στην υλοποίηση οποιασδήποτε ταινίας ή ριάλιτι, τότε θα προχωρήσουμε σε όλες τις νόμιμες συνέπειες».

Όσον αφορά το εξώδικο, ανέφερε: «Θα προχωρήσουμε προκειμένου να απαγορευτεί να αναφέρει το όνομα του κυρίου Λαζαρίδη, διότι στην συνέντευξή της ανέφερε περί απιστιών που είχε υποστεί από τον κύριο Λαζαρίδη».