Η αινιγματική ανάρτηση της Πόπης Μαλλιωτάκη και η απάντηση του δικηγόρου της

Γιατί είναι "εξαφανισμένη"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Πόπη Μαλλιωτάκη τα τελευταία χρόνια συνήθιζε να απασχολεί την επικαιρότητα με θέματα όπως είναι οι αλλαγές στην εμφάνιση της και οι πλαστικές που έχει κάνει, ωστόσο αυτές τις μέρες το όνομά της έχει έρθει στο προσκήνιο εξαιτίας των κατηγοριών που αντιμετωπίζει από την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη, η οποία υποστηρίζει πως η τραγουδίστρια "σπιλώνει" την μνήμη του συγκεκριμένου άντρα (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο).

Παρά τα όσα ακούγονται, λοιπόν, η ίδια επιλέγει να μένει μακριά από την δημοσιότητα και τα κανάλια, γεγονός που επισήμανε και η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της στον σταθμό του ALPHA, Super Κατερίνα. Μονάχα δύο αναρτήσεις θεωρήθηκαν πως ήταν η απάντησή της.

Ο δικηγόρος της, έτσι, για να δώσει τέλος στις φήμες και να εξηγήσει για ποιο λόγο η πελάτισσά του δεν θέλει να μιλήσει η ίδια, απάντησε στην παρουσιάστρια αναλυτικά για όλα.

Τα post της Πόπης Μαλλιωτάκη και ο λόγος της εξαφάνισής της

«Η ζωή σου γίνεται καλύτερη όταν καταλάβεις ποιος αξίζει μία εξήγηση, ποιος αξίζει μία απάντηση και ποιος δεν αξίζει απολύτως τίποτα», έγραφε η πρώτη ανάρτηση της Πόπης Μαλλιωτάκη και μετά ακολούθησε άλλη μία φωτογραφία της κατά την οποία με το δάχτυλο μπροστά από τα χείλη ζητούσε έμμεσα να κλείσουν μερικά στόματα.

«Δεν είναι άφαντη. Έχει πληρεξούσιο δικηγόρου. Δεν έχει να κάνει προσωπικά με εσάς ή με κάποια άλλη εκπομπή. Έχει να κάνει με την επιλογή της ανοιχτής γραμμής που θα τηρηθεί», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της.

Και συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει δικαστική διαμάχη. Υπάρχει μία δήλωση βουλήσεως εκ μέρους κάποιων συγγενών του θανόντος Λαζαρίδη να προσφύγουν εναντίον της με άγνωστο αντικείμενο και για άγνωστο λόγο».

«Ακούγοντας την μητέρα χθες και την αδερφή σήμερα, ακούω αορίστως περί προσβολής της μνήμης του, η οποία δεν έχει γίνει ποτέ», κατέληξε.

Το ξέσπασμα της μητέρας του Μπάμπη Λαζαρίδη κατά της τραγουδίστριας

Η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη "σέρνει" στα δικαστήρια την Πόπη Μαλλιωτάκη περίπου 14 χρόνια μετά την δολοφονία του ίδιου, όπως αναφέρθηκε ήδη, καθώς θεωρούν ότι η κίνησή της όσον αφορά τα επαγγελματικά της προσβάλει την μνήμη του, εφόσον εκείνη προτίθεται να μιλήσει να για τις απιστίες του και να αποκαλύψει διάφορα άλλα κομμάτια της ζωή του, τα οποία υποστηρίζουν πως μόνο τον προσβάλουν.

Η μητέρα του, λοιπόν, όπως και ο δικηγόρος που την εκπροσωπεί, μίλησαν στην Super Κατερίνα την Τετάρτη 16/11 και προχώρησαν σε αποκαλύψεις που σοκάρουν. Η άτυχη γυναίκα κατηγορεί την τραγουδίστρια και επισημαίνει πως ποτέ δεν αγάπησε το παιδί της, αλλά πως τον ήθελε μόνο λόγω της οικονομικής του κατάστασης, ενώ ο συνήγορός της οικογένειας εξήγησε πως πράγματι θα προχωρήσουν σε εξώδικο.

«Να αφήσουν το παιδί μου ήσυχο εκεί που είναι και αν θέλουν να δημοσιότητα να βγάλουν τον εαυτό τους, τον γιο, την κόρη της. Να αφήσουν το παιδί μου, την μνήμη του ήσυχη. Δεν τους επιτρέπω καθόλου. Δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου για το παιδί μου. Ούτε ένα κερί δεν του άναψαν. Δεν θέλω να αναφερθούν γύρω από τον γιο μου», δήλωσε αρχικά η μητέρα του αδικοχαμένου.

Και συμπλήρωσε: «Δεν ερωτεύτηκε τον γιο μου, ερωτεύτηκε το χρήμα. Στα είπανε; Δεν το λέω εγώ. Θα κινηθεί η δικηγόρος μου πολύ άσχημα και σκληρά. Τον μικρό έχω να τον δω από τα 6μηνα του πατέρα του. Τον άλλο, μέχρι τα 40 του πατέρα του τον είδα, μετά τίποτα».

Η δικηγόρος, από την άλλη πλευρά, εξήγησε: «Η προσωπική ζωή της κυρίας Μαλλιωτάκη είναι δικαίωμά της να την κάνει ότι θέλει. Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Εάν θα προχωρήσει η κυρία Μαλλιωτάκη στην υλοποίηση οποιασδήποτε ταινίας ή ριάλιτι, τότε θα προχωρήσουμε σε όλες τις νόμιμες συνέπειες».

Όσον αφορά το εξώδικο, ανέφερε: «Θα προχωρήσουμε προκειμένου να απαγορευτεί να αναφέρει το όνομα του κυρίου Λαζαρίδη, διότι στην συνέντευξή της ανέφερε περί απιστιών που είχε υποστεί από τον κύριο Λαζαρίδη».