Είναι 20 χρόνια μαζί - Αυτός είναι ο ναυτικός σύζυγός της Έλενας Γαλύφα που λείπει συνεχώς

«Αν το πιστεύεις, δεν έχουμε βρίσει ποτέ ο ένας τον άλλον τόσα χρόνια. Ποτέ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Είναι 20 χρόνια μαζί - Αυτός είναι ο ναυτικός σύζυγός της Έλενας Γαλύφα που λείπει συνεχώς

Μπορεί η Έλενα Γαλύφα να ασχολείται με την μόδα και το instagram και να είναι από τις πιο γνωστές fashion bloggers, αλλά για 7 χρόνια ήταν η προσωπική γραμματέας του πολιτικού Δημήτρη Αβραμόπουλου, πριν τα παρατήσει όλα για να ασχοληθεί με αυτό που αγαπά περισσότερο.

Η 41χρονη συνεργάζεται με πολλά brands του εξωτερικού και έχει βρεθεί σε shows Ελλήνων αλλά και ξένων σχεδιαστών, όπως και στις Εβδομάδες Μόδας στο Παρίσι, στο Μιλάνο και στη Νέα Υόρκη.

Ο σύζυγος της Έλενας Γαλύφα και το GNTM

Σήμερα 21/12 λοιπόν, η Έλενα Γαλύφα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό μας, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή, αλλά και για το GNTM (δείτε ποια θέση της Καγιά πήγε να "φάει").

«Δεν θα είναι στον τελικό του GNTM. Είναι live πρόγραμμα, θα κρίνουν τις αποστολές, εγώ δεν ήμουν στις αποστολές που έκαναν στον ημιτελικό. Θα είναι εκεί η Βίκυ, ο Γιώργος και ο Τάσος, θα κρίνουν τα μοντέλα. Νομίζω έχουν κάνει δυο τρεις δοκιμασίες. Κοίταξε να δεις μπορεί να πάω backstage, να το ζήσω», είπε αρχικά ενώ ευχαρίστησε κριτές και παραγωγή.

Όσον αφορά το πως την επέλεξαν για το ριάλιτι, εξήγησε: «Τους ευχαριστώ όλους. Τους πήρα τηλέφωνο και καταυθείαν κάναμε ραντεβού και μπήκε στο project. Δηλαδή πόσο εύκολο είναι αυτό να γίνει... και με βάλανε. Πέρασα στις οντισιόν πάρα πολύ ωραία».

«Κάποια κορίτσια ήταν πάρα πολύ διαφορετικά πίσω από τις κάμερες που ήμασταν εμείς όλες μαζί και μετά όταν μπαίναμε», σημειώθηκε στη συνέχεια (δείτε Γαλύφα και Βιτινάρος να ποζάρουν γυμνές).

Όπως εξομολογήθηκε για τα προσωπικά της, εδώ και 20 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του ναυτικού συζύγου της

«O σύζυγός μου είναι ναυτικός. Ετοιμάζεται τώρα να φύγει… Υπάρχει σεβασμός σε αυτή τη σχέση που μετρά σχεδόν 20 χρόνια. Αν το πιστεύεις, δεν έχουμε βρίσει ποτέ ο ένας τον άλλον τόσα χρόνια. Ποτέ. Έχουμε μαλώσει αλλά δεν έχουμε βριστεί ποτέ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έλεγα Γαλύφα σύζυγος