Κρατάνε μια ισορροπημένη επαφή - Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις της μαμάς της Μενεγάκη με την πεθερά της

Πρόκειται για τη μητέρα του Ματέο Παντζόπουλου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και πλέον οι περισσότερες συζητήσεις αφορούν στα τραπέζια, που θα κάνει ο καθένας εν όψει των ημερών αλλά και στο τι θα φορέσουν αυτές τις ιδιαίτερες ημέρες.

Τα τηλεοπτικά στούντιο έχουν όλα στολιστεί και μέσα από την ενέργεια των παρουσιαστών αλλάζει και η διάθεση των τηλεθεατών, που παρακολουθούν τα προγράμματα, που υπάρχουν στον αέρα.

Η Ελένη Μενεγάκη με τη σειρά της καθημερινά μέσα από την εκπομπή της Ελένη στο Mega μοιράζεται προσωπικές ιστορίες με την πιο πρόσφατη, αυτή της Πέμπτης 22/12 να έχει να κάνει με το φλουρί της βασιλόπιτας (δείτε εδώ πως είναι ο αδερφός του Ματέο Παντζόπουλου).

Η παρουσιάστρια σε άλλη της εκπομπή είχε εκμυστηρευτεί: «Κάθε βασιλόπιτα άλλο φλουρί. Είναι μια για όλη την οικογένεια, παππούδες, γιαγιάδες κλπ. Είμαστε μεγάλο σόι. Παιδιά είχα να δω φλουρί πάνω από δεκαετία, την θυμάμαι την τελευταία φορά. Το έχω για γούρι. Ήρθε το φλουρί, ήρθε και το Mega το καλό. Δεν μου αρέσει το σικέ δεν το έκανα ποτέ, ούτε όταν μωρά. Θέλω να είναι πραγματικά γι' αυτό κόβουμε τόσες πίτες. Δεν σημαίνει ότι πάντα τυχαίνει. Έχω δει σε άλλα σπίτια που το κάνουν για να κερδίσει και μην γκρινιάζει το παιδί. Τι θα πει θα γκρινιάζει; Δώσε του ένα και πες του κέρδισες αλλά κόψε σωστά την πίτα».

Αυτή τη φορά όμως μίλησε για τη χρονιά, που η μητέρα της είχε φτιάξει μια βασιλόπιτα είχε κερδίσει το φλουρί, καθώς στη συνέχεια το βρήκε και στην πίτα της πεθεράς της, που φυσικά την είχε υπολογίσει στα κομμάτια.

Οι σχέσεις της μαμάς της Ελένης Μενεγάκη με την πεθερά της

«Δύο παιδιά μου είχαν τσακωθεί Πρωτοχρονιά για το φλουρί που του ενός το κομμάτι ήταν ελαφρώς πιο μικρό. Μόνο μεζούρα δεν είχαμε βγάλει… Αφού έλεγα «πωπωπω τι μας βρήκε σήμερα να μετράμε την πίτα…», είπε η Ελένη Μενεγάκη.