Γοητευτικός σαν τον Ματέο Παντζόπουλο - Αυτός είναι ο αδερφός του συζύγου της Ελένης Μενεγάκη

Η άγνωστη σχέση του με την παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας, ενώ μέχρι τώρα έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία υπέροχη οικογένεια, ειδικά από το 2015 όταν και ήρθε στη ζωή το παιδί τους, η μικρή Μαρίνα.

Φυσικά ο Ματέο Παντζόπουλος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με όλα τα παιδιά της παρουσιάστριας (δείτε εδώ τη φωτογραφία που το πρόδωσε) και έτσι όλοι μαζί ζουν κάτω από την ίδια στέγη. Ο ίδιος επιλέγει να μην απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική του ζωή και έτσι ακόμα και η αναφορές που έκανε η Ελένη Μενεγάκη για τον αγαπημένο της στην εκπομπή είναι περιορισμένες.

Πολύ λίγες είναι οι φορές που έχουμε δει και μέλη της οικογένειας του, ενώ μόνο η μητέρα του έχει ποζάρει σε ορισμένες φωτογραφίες μαζί με την Ελένη Μενεγάκη (δείτε εδώ με τι ασχολείται η Λιλίκα Παντζοπούλου).

Έτσι, είναι λίγοι αυτοί που γνωρίζουν πως ο Ματέο Παντζόπουλος έχει έναν αδερφό, τον Λευτέρη, ο οποίος του μοιάζει μάλιστα πάρα πολύ.

Ο αδερφός του Ματέο Παντζόπουλου

Την... αποκάλυψη είχε κάνει πριν από λίγο καιρό η Ελένη Μενεγάκη με μία φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ο Λευτέρης είναι ο άνδρας στα αριστερά με το καρό πουκάμισο.

Ματέο Παντζόπουλος αδερφός

Η σχέση της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο ξεκίνησε αρχικά σε φιλικό κλίμα, ωστόσο δεν άργησε να εξελιχθεί σε έναν φλογερό έρωτα αν και η παρουσιάστρια, χρειάστηκε πρώτα να κάνει μια ιδιαίτερη κίνηση και να... συγγενέψει με τους Παντζόπουλους πριν καν παντρευτούν.

Πώς έγινε αυτό; Η Μενεγάκη, λοιπόν, βάπτισε την κόρη του αδελφού του Ματέο και, κάπως έτσι, έγινε συγγενής με την οικογένεια πριν βάλουν στέφανα, με άπαντες να την υποδέχονται με θέρμη.

Η βάπτιση είχε γίνει στο γραφικό μοναστήρι της Παναγίας στο όρος Γερακόνες, λίγο έξω από την Χώρα. Η Ελένη, τα παιδιά της κι εννοείται ο Ματέο έφτασαν από νωρίς στο μοναστήρι προκειμένου να τσεκάρει ότι όλα ήταν στην εντέλεια για την βάπτιση.

Μάλιστα, όπως ανέφερε τότε το περιοδικό Hello, η Ελένη ήταν μια νονά τα μάλα συγκινημένη στη διάρκεια της βάπτισης, ειδικά όταν η μικρή (πήρε το όνομα Μελίνα) έκλαιγε κι εκείνη προσπαθούσε να την ηρεμήσει.