Για πρώτη φορά: Αποκλειστικές φωτογραφίες που αποτυπώνουν την πραγματική σχέση του Ματέο Παντζόπουλου με τις κόρες της Ελένης Μενεγάκη

Στιγμιότυπα από το αεροδρόμιο πριν ταξιδέψουν για Ρώμη, άφαντη η Ελένη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Για πρώτη φορά: Αποκλειστικές φωτογραφίες που αποτυπώνουν την πραγματική σχέση του Ματέο Παντζόπουλου με τις κόρες της Ελένης Μενεγάκη

Με μουσικό οδηγό το υπέροχο τραγούδι του Ντιν Μάρτιν, αυτή ομολογουμένως ήταν από τις ωραιότερες ρομαντικές αποδράσεις που έχουν κάνει μέχρις στιγμής εκείνοι σαν ζευγάρι, μιας και είναι γνωστό ότι το κορίτσι του έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία για τα ταξίδια και με την πρώτη ευκαιρία, όταν ο σύντροφός της θέλει να της κάνει έκπληξη, προετοιμάζει ένα για να την ευχαριστήσει.

Ο λόγος φυσικά για την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο, με τον ίδιο να οργανώνει μεγάλο διάστημα πριν το ταξίδι αυτό, ενώ η αργία της περασμένης Παρασκευής διευκόλυνε την εκδρομή τους, αφού η “βασίλισσα” της TV δεν είχε εκπομπή, και προγραμμάτισαν μια μίνι απόδραση, για να περάσουν ένα τριήμερο στην Ιταλία -και συγκεκριμένα στη Ρώμη- προκειμένου να γιορτάσουν τα γενέθλια της παρουσιάστριας που έκλεισε τα 53 στις 29/10.

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Μαζί και οι τρεις κόρες της Βαλέρια, Λάουρα και Μαρίνα, που συνόδεψαν τη μαμά τους, αφού ήθελαν διακαώς να είναι κοντά της για να της ευχηθούν την πιο σημαντική μέρα της ζωής της.

Οι κόρες της Ελένης μεγάλωσαν πολύ

Ελένη Μενεγάκη

Ματέο Παντζόπουλος κόρες Ελένης Μενεγάκη

To YOU βρέθηκε κατ' αποκλειστικότητα στο αεροδρόμιο και εξασφάλισε στιγμιότυπα του Μάκη Παντζόπουλου με τη Βαλέρια και τη Λάουρα Λάτσιου από τη στιγμή της αναχώρησής τους ενώ δύο μέρες μετά, στα γενέθλιά της, μια υπέροχη αγκαλιά από πορτοκαλί, κόκκινα και λευκά τριαντάφυλλα βρέθηκαν στην αγκαλιά της Ελένης στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, την ώρα που ξύπνησε, ως δώρο από τον αγαπημένο της (δείτε εδώ φωτογραφία)...

“Όταν ξυπνάς τη μέρα των γενεθλίων σου με μια αγκαλιά λουλούδια! Μ.Π”, έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram και αμέσως μετά ετοιμάστηκε για μια οικογενειακή βόλτα στη μαγευτική πρωτεύουσα. Μετά από πολλές ώρες απόλαυσε το δείπνο της σε ένα ιταλικό εστιατόριο, απολαμβάνοντας τα αγαπημένα της φαγητά και έχοντας δίπλα της όλους τους δικούς της ανθρώπους για να της τραγουδήσουν το “happy birthday”. Μια υπέροχη τούρτα με ένα κεράκι στη μέση ήταν η μεγάλη έκπληξη και φυσικά τα δώρα που της έδωσαν τα παιδιά της μαζί με πολλά γλυκά φιλιά, προσθέτοντας πολλές δόσεις συγκίνησης στο τραπέζι.

Αξιοθέατα και shopping therapy!

Λάτρεις της περιπέτειας και των εξερευνήσεων... Η Ελένη με τον Μάκη της σε όποιο μέρος κι αν βρεθούν θέλουν να το εξερευνήσουν όσο περισσότερο γίνεται, χωρίς να αφήσουν καμία ώρα της μέρας ανεκμετάλλευτη. Βόλτα στην εμβληματική αρχαία ρωμαϊκή αρένα, το Κολοσσαίο, στο Πάνθεον, στη φημισμένη ρωμαϊκή εκκλησία, στη Ρωμαϊκή Αγορά, στην Καπέλα Σιστίνα με την εμβληματική οροφή του Μιχαήλ Άγγελου και φυσικά στο περίφημο συντριβάνι των ευχών, στη Φοντάνα ντι Τρέβι. Οι δυο τους αγαπούν πολύ την πεζοπορία, γι' αυτό και τα γύρισαν όλα, αλλά στο τέλος της μέρας –στο κέντρο της ιταλικής μόδας δεν γλιτώνεις- και λίγο shopping therapy επιβαλόταν, αφού τα κορίτσια ήθελαν να δουν τη φινετσάτη ιταλική αγορά και να κάνουν τα ψώνια τους.

Περισσότερα στο νέο τεύχος του ΥΟU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 2/11, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ