Ετοιμάζεται να κατέβει στις εκλογές του Περιστερίου - Τα σχέδια του Μαρτίκα μετά το Survivor all star

Οι αποκαλύψεις του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Σπύρος Μαρτίκας και επίσημα πια θα είναι ένας από τους παίκτες, που θα δούμε στο Survivor all star καθώς μαζί του θα είναι και η αγαπημένη του Βρισηίδα Ανδριώτου (δείτε εδώ το νέο trailer για το παιχνίδι).

Το ζευγάρι, που γνωρίστηκε και ήρθε ουσιαστικά κοντά στο συγκεκριμένο ριάλιτι επιβίωσης θα έχει και πάλι τη δυνατότητα να αγωνιστεί και να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί.

Μετά την ανακοίνωση των ονομάτων τους λοιπόν, είδαμε τον Μαρτίκα να κάνει δηλώσεις στην κάμερα του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή Πρωινό μας μιλώντας ανοιχτά για την νέα αυτή σελίδα, που θα ανοίξει.

Μάλιστα ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν οι δηλώσεις του σχετικά με το τι θα κάνει σε περίπτωση, που θα κερδίσει το έπαθλο ή ακόμα και το ποσό, που θα συγκεντρώσει.

Η αγάπη του για τον δήμο Περιστερίου εκεί δηλαδή, όπου ζει και διατηρεί τα φαρμακεία του είναι πολύ μεγάλη και έτσι έκανε γνωστό, πως με το καλό όταν επιστρέψει από τον Άγιο Δομίνικο θα δραστηριοποιηθεί ενεργά με την περιοχή, δίνοντας ακόμα και τα χρήματα για όποιες ανάγκες προκύψουν.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα για τη συμμετοχή του στο Survivor all star

«Δεν μπορώ να γυρίσω την πλάτη στις χιλιάδες κόσμου που μου ζητά να αλλάξω την πόλη. Αν μου αξίζει η νίκη θα την προσφέρω στον κόσμο που με στηρίζει. Θα φέρω πολύ μεγάλη δύναμη στην πόλη μου. Είμαι εδώ για εκείνους. Αν είμαστε σε διαφορετικές ομάδες με την Βρισηίδα, θα το σεβαστούμε γιατί θα είναι οι κανόνες του παιχνιδιού», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.