Τη βλέπουμε για πρώτη φορά - Το κορίτσι του Αναστάσιου Ράμμου πρωταγωνιστεί στο νέο του video clip

Ακούγαμε για εκείνη αλλά δεν τη βλέπαμε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
instagram - Αναστάσιος Ράμμος
instagram - Αναστάσιος Ράμμος

Ο Αναστάσιος Ράμμος μας έχει απασχολήσει μέσα από την καριέρα και τον δρόμο, που χαράζει στην ελληνική μουσική βιομηχανία καθώς όλα τα τραγούδια του με το που κυκλοφορούν γίνονται ανάρπαστα.

Ο τραγουδιστής είναι σε μία πολύ καλή φάση της ζωής του, αφού βλέπουμε τόσο τα επαγγελματικά του όσο και τα προσωπικά του να είναι σε μία ισορροπία και να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Ο ίδιος είναι σε σχέση και δεν το έχει κρύψει αφού σε συνεντεύξεις του δειλά δειλά μιλάει για το κορίτσι του αλλά και για το ενδεχόμενο ενός γάμου: «Θα ήθελα να κάνω οικογένεια… Πρέπει να το νιώσεις αυτό. Έρχεται μόνος του ο έρωτας. Δεν πιστεύω στη μονογαμία, ούτε στην ιδιοκτησία. Δεν γίνεται ένας άντρας και μια γυναίκα να έχουν για μια ζωή ένα ταίρι. Δεν γίνεται να είναι μόνο με έναν σεξουαλικά. Σε συντροφικότητα, αγάπη και να είναι ο άλλος δίπλα σου μια ζωή και να σου συμπαραστέκεται ναι» ανέφερε ο Αναστάσιος Ράμμος.

Ναι. Θέλεις να έρθεις κι εσύ; Ρε παιδάκι μου είναι ειλικρινές αυτό. Αν το έκανες και δεν το έλεγες; Αν δεν το δεχτεί ή δεν πάει άλλο θα χωρίσετε. Τέλος. Σίγουρα το σεξ παίζει μεγάλο ρόλο. Εμένα η αγαπημένη μου λέξη είναι κ…α. Όχι η σεξουαλική αλλά σε ότι κάνεις», είχε πει σε άλλη συνέντευξη του ο Ράμμος.

Όσο λοιπόν αρχίζαμε να μαθαίνουμε για εκείνη τη Θεσσαλονικιά (δείτε εδώ να μιλάει για εκείνη και να στάζει μέλι), που του έχει κλέψει την καρδιά αναρωτιόμασταν, πως να μοιάζει αφού για την ώρα δεν είχαν βγει στη δημοσιότητα κοινές τους φωτογραφίες.

Όλα αυτά βέβαια μέχρι τη στιγμή, που κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο ''Της κόλασης φωτιά'' στο οποίο παίζει φυσικά ο ίδιος αλλά και η κοπέλα του, η Ζάνα Μαλίκη.

Η σύντροφός του Αναστάσιου Ράμμου παίζει στο νέο του video clip