Καμία σχέση με τα σκούρα χρώματα που είχε στα μαλλιά της - Έγινε κατάξανθη η Σοφία Αλιμπέρτη

Της πάει και αυτή η αλλαγή!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι μια γυναίκα, που γνωρίσαμε μέσα από την παρουσία της όλα αυτά τα χρόνια στην τηλεόραση, μέσα από τη σχέση της με τον Γιάννη Πάριο αλλά και τα πολύ ταλαντούχα παιδιά, που έχει φέρει στον κόσμο και είναι γνωστά στο ευρύ κοινό (δείτε εδώ τον άντρα με τον οποίο είχε σχέση η Αλιμπέρτη μετά τον Πάριο).

Η πρώην παρουσιάστρια λοιπόν, έχει φύγει από τα φώτα και από την Αθήνα, αφού ζει στην Πάρο εκεί, που πλέον συνειδητά μπορεί να πάει και να τη συναντήσει όποιος την αγαπάει.

«Δεν με τρομάζουν τα γηρατειά, δεν με τρομάζουν πολλά πράγματα, αλλά με τρομάζει το να μην είμαι δημιουργική, αυτό μου δημιουργεί έναν πανικό. Έπρεπε να βρω κάτι για να μπορώ να είμαι εδώ. Άνοιξα ένα μαγαζί αλλά ήταν μεγάλο λάθος. Ήταν all day που σημαίνει έπρεπε να ήσουν εκεί πολλές ώρες το 24ωρο, με πολλές ευθύνες, χωρίς καμιά βοήθεια και με ένα κράτος που ένιωθα ότι… σε τιμωρεί αν έχεις μαγαζί. Κατάφερα να το δώσω φέτος.

Όταν σταμάτησα την τηλεόραση είπα: Θέλω να ζήσω. Δεν μπορούσα να πάω σε μια παραλία και ήταν ο paparazzi πίσω από τον θάμνο, ήμουν από 12 ετών στην τηλεόραση, φτάνει».

Όσο λοιπόν περνάει ο καιρός, η Αλιμπέρτη εκτός από τις αλλαγές στην προσωπική της ζωή έχει κάνει και κάποιες αλλαγές στη εξωτερική της εμφάνιση, οι οποίες της πάνε πολύ.

Η Σοφία Αλιμπέρτη με πολύ ξανθό χρώμα στα μαλλιά της

Τα μαλλιά της λοιπόν είναι κάτι, που πειραματιζόταν ως προς το μήκος και το χρώμα, ωστόσο μετά τα σκούρα χρώματα τελευταία μέσα από τις δημοσιεύσεις της στα social media τη βλέπουμε με ανοιχτά χρώματα και πιο συγκεκριμένα το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της, το οποίο της πάει πάρα πολύ.

Αλιμπέρτη
Instagram - sofoufou