Ήταν μαζί του 7 χρόνια - Η σχέση της Σοφίας Αλιμπέρτη που δεν μαθεύτηκε ποτέ

Η εξομολόγησή της για την προσωπική της ζωή και ο λόγος που αποχώρησε από την τηλεόραση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ήταν μαζί του 7 χρόνια - Η σχέση της Σοφίας Αλιμπέρτη που δεν μαθεύτηκε ποτέ

Στην Φαίη Σκορδά και στην εκπομπή Πρωινό Μας μίλησε σήμερα 5/10 η Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία υποδέχτηκε την παρουσιάστρια στην όμορφη Πάρο, όπου και μένει τα τελευταία χρόνια.

Η ίδια μίλησε για την απόφασή της να αποχωρήσει από την τηλεόραση, για τον Γιάννη Πάριο (δείτε εδώ μια σπάνια φωτογραφία από τον γάμο τους), ενώ αποκάλυψε και μια άγνωστη σχέση που είχε στο παρελθόν.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Αλιμπέρτη

Για την απόφασή της να ζήσει στην Πάρο: «Χωρίς θάλασσα γύρω μου εγώ δεν μπορώ. Στον Πάριο εκτός από τα παιδιά μας χρωστάω το ότι έκανα πατρίδα την Πάρο. Ήθελα να δω αρχικά πως θα είναι η ζωή μου εδώ στην Πάρο. Μου αρέσει η ζωή εδώ έχει μια ποιότητα, εδώ και το τίποτα έχει ποιότητα, ενώ στην Αθήνα το τίποτα μεταφράζεται σε άγχος, στρες, μεγεθύνονται όλα. Εδώ αλλάζουν οι ρυθμοί σου, τα θέλω σου. Το ήθελα πάντα να εγκατασταθώ εδώ».

Για τις αλλαγές στα επαγγελματικά της: «Δεν με τρομάζουν τα γηρατειά, δεν με τρομάζουν πολλά πράγματα, αλλά με τρομάζει το να μην είμαι δημιουργική, αυτό μου δημιουργεί έναν πανικό. Έπρεπε να βρω κάτι για να μπορώ να είμαι εδώ. Άνοιξα ένα μαγαζί αλλά ήταν μεγάλο λάθος. Ήταν all day που σημαίνει έπρεπε να ήσουν εκεί πολλές ώρες το 24ωρο, με πολλές ευθύνες, χωρίς καμιά βοήθεια και με ένα κράτος που ένιωθα ότι… σε τιμωρεί αν έχεις μαγαζί. Κατάφερα να το δώσω φέτος.

Όταν σταμάτησα την τηλεόραση είπα: Θέλω να ζήσω. Δεν μπορούσα να πάω σε μια παραλία και ήταν ο paparazzi πίσω από τον θάμνο, ήμουν από 12 ετών στην τηλεόραση, φτάνει».

Για την άγνωστη μακροχρόνια σχέση η οποία δεν έγινε ποτέ γνωστή: «Είχα σχέσεις που δεν τις έμαθε ποτέ κανείς. Οριακά η δική μου γενιά δεν είχε αυτή την ευκολία με τα social (…) Είχα σχέση 7 χρόνια και δεν μαθεύτηκε ποτέ, μόνο όταν τελείωσε. Έχουν γράψει για μένα πράγματα που δεν τα έχω ζήσει ποτέ και δεν τους ξέρω κιόλας τους ανθρώπους και πράγματα που έχω ζήσει, δεν τα έχει πάρει κανείς χαμπάρι.

Δε χρειάζεται να πεθάνω για να δω αν με αγάπησαν τα παιδιά μου, το έχουν δείξει ήδη.

Όταν μπήκα στην εμμηνόπαυση, αρχικά θύμωσα γιατί θεώρησα ότι η φύση δε με θέλει άλλο και με βάζει σε αναμονή… Αυτό που πραγματικά αισθάνθηκα ήταν για πρώτη φορά στη ζωή μου μία απίστευτη αίσθηση γαλήνης και ελευθερίας… Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν το αλλάζω με τίποτα… για πρώτη φορά ανήκω σε εμένα και δεν με παρασύρει τίποτα, καμία ορμόνη και κανένα συναίσθημα…», κατέληξε.

Φωτογραφίες από το σπίτι της στην Πάρο

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια περνάει πολύ από τον χρόνο της στο σπίτι της στην Πάρο, ενώ συχνά την επισκέπτονται και οι γιοί της, Μιχαήλ - Άγγελος και Νικόλας. Βέβαια η ίδια δεν είναι από το υπέροχο νησί των Κυκλάδων (δείτε εδώ την αληθινή καταγωγή της).

Το σπίτι της στην Πάρο με θέα το Αιγαίο πέλαγος, είναι πραγματικά υπέροχο, με την Αλιμπέρτη να μη μας το εμφανίζει συχνά, αλλά όταν το κάνει να δείχνει, ότι είναι αρκετά επιβλητικό και καθένας θα επιθυμούσε να το έχει στην κατοχή του, για μια ήρεμη ζωή.

Σοφία Αλιμπέρτη ΠάροςΣοφία Αλιμπέρτη σπίτι