«Στο μήνα επάνω τα έφτιαξε με άλλη...» - Η σπάνια αποκάλυψη της Παπούλια για το διαζύγιο με το Γιώργο Λιάντο

Οι σχέσης της σήμερα με τον πατέρα της Αφροδίτης Λιάντου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Εβελίνα Παπούλια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ και στο Στούντιο 4 την Πέμπτη 22/12 με την ηθοποιό να μιλάει ανοιχτά για πολλά γνωστά και άγνωστα κομμάτια της προσωπικής της ζωής (δείτε εδώ τον νυν σύντροφο της Παπούλια).

Να θυμίσουμε εδώ, πως η κόρη της Αφροδίτη Λιάντου, με την οποία μοιάζουν πάρα πολύ έχει ακολουθήσει τα χνάρια της μαμά της, αλλά και του πατέρα της Γιώργου Λιάντου.

Η καλλιτεχνική φλέβα είναι έντονη μέσα στο σπίτι τους και έτσι ήταν φυσικό και επόμενο, το παιδί των δύο ηθοποιών να πάρει κομμάτια από τους γονείς της (δείτε εδώ τον πρώην άντρα της Παπούλια, Γιώργο Λιάντο).

Ο γάμος των δύο δεν κράτησε πολύ, με την Εβελίνα και το Λιάντο να χωρίζουν πολύ σύντομα, κρατώντας από όλο αυτό, τον ερχομό της κόρης τους στον κόσμο.

«Με τον Γιώργο είμαστε φίλοι, οπότε ήταν ευτυχής συγκυρία να παίξουμε μαζί γιατί ήταν ευκαιρία να γνωριστούμε και σαν ηθοποιοί. Ο Γιώργος είχε σταματήσει για πολλά χρόνια… Έχουν περάσει πολλά χρόνια και με τον Γιώργο ήμασταν εξ’ αρχής φίλοι», είπε αρχικά η Εβελίνα Παπούλια

Αυτό που δεν ξέραμε σε καμία περίπτωση είναι ο τρόπος με τον οποίο χώρισαν οι δύο ηθοποιοί καθώς το μόνο γνωστό είναι πως έχουν κρατήσει καλές σχέσεις, πολύ πολιτισμένες δεδομένων των όσων μπορεί να συνέβησαν σε έναν χωρισμό.

Η αποκάλυψη της Εβελίνας Παπούλια για το χωρισμό της από τον πατέρα της κόρης της

«Η κυρίως σχέση ήταν φιλική. Εξ’ αρχής ήταν πολύ εύκολη η μετάβασή μας. Μέναμε πάνω κάτω λόγω του παιδιού κάποια στιγμή που χωρίσαμε και στο μήνα επάνω τα έφτιαξε με μία κοπέλα. Μου λέει περνώ πάρα πολύ δύσκολα, σε παρακαλώ έλα να βάλεις τάξη εδώ πέρα. Μου λέει κατέβα κάτω και βρες μια δικαιολογία

Κατέβηκα, καθίσαμε κι ήπιαμε τον καφέ μας με την κοπέλα. Ηρέμησε λίγο η κατάσταση. Δεν περάσαμε αυτά που μπορεί να περάσανε άλλα ζευγάρια και για αυτό ήταν ήρεμη όλη η πορεία σε σχέση με το παιδί. Δεν είναι Σουηδία, είναι μία επανατοποθέτηση, χρησιμοποιώντας τα θετικά στοιχεία προς όφελος του παιδιού και της δικής μας σχέσης. Δεν υπάρχει λόγος να έχουμε προβλήματα. Είχε κάνει το κύκλο γιατί ήταν φιλικό εξ’ αρχής και δεν ταιριάζαμε και στη συγκατοίκηση», είπε η Εβελίνα Παπούλια.