«Ακούω πυροβολισμούς και...» - Ταραγμένος ο Νίκος Κοκλώνης

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι σε μία φάση, που ''τρέχει και δε φτάνει'', αφού είναι ο παραγωγός του Just the 2 of us στον Alpha και παράλληλα παρουσιάζει με το δικό του μοναδικό τρόπο το show κάθε Σάββατο σε live μετάδοση (δείτε τον εδώ να τσακώνεται με τον Σταμάτη Φασουλή).

Η χημεία του τόσο με τον κόσμο, τους κριτές αλλά και τους παίκτες, που συμμετέχουν στο παιχνίδι είναι φανερή, αφού ένα από τα στοιχεία, που αγαπάει το κοινό στον Κοκλώνη είναι η αλήθεια και η αμεσότητα του.

Είναι σίγουρα ένα ανήσυχο πνεύμα, αφού με το που τελειώνει κάποιο πρόγραμμά του βάζει μπροστά το επόμενο και το πιο εντυπωσιακό, που περιμένουμε να δούμε στη συνέχεια από εκείνον είναι η νέα του σειρά στο Star.

Το άσχημο περιστατικό που έζησε ο Νίκος Κοκλώνης

Μέσα μάλιστα από τη νέα συνέντευξη, που παραχώρησε στην κάμερα του καναλιού και στο Breakfast at star την Πέμπτη 22/12 τον είδαμε να κάνει αποκαλύψεις για επόμενα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και για το σίριαλ, που ετοιμάζει στου οποίου τα γυρίσματα συνέβη κάτι απρόοπτο.

«Είμαι στο πάρκινγκ. Αφήνω το αυτοκίνητο, ακούω πυροβολισμούς και λέω: παιδιά, τι γίνεται; Μας κλέβουν; Γυρίζαμε τη σκηνή» ανέφερε με χιούμορ ο Νίκος Κοκλώνης. «Θεωρώ ότι θα είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα η συγκεκριμένη σειρά. Ανυπομονώ να βγει στον αέρα. Θέλω τόσο πολύ να τη λατρέψει ο κόσμος, γιατί είναι η πρώτη μας προσπάθεια στη μυθοπλασία», είχε πει ο Νίκος Κοκλώνης.