J2US: «Όχι, αλήθεια για να ξέρω...» - Άναψαν τα αίματα ανάμεσα στο Κοκλώνη και το Σταμάτη Φασουλή

Τι συνέβη ανάμεσά τους;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US: «Όχι, αλήθεια για να ξέρω...» - Άναψαν τα αίματα ανάμεσα στο Κοκλώνη και το Σταμάτη Φασουλή

Στο σημερινό 10/12 επεισόδιο του Just the 2 of us στον Αlpha δεν έλειψαν τα ευτράπελα, αφού η κριτική επιτροπή έλυνε και έραβε με τα σχόλια, που έκανε στους διαγωνιζόμενους, μεταξύ τους αλλά και με τον Νίκο Κοκλώνη.

Να τονίσουμε εδώ, πως λίγο μετά την γκάφα της Σταυροπούλου, όταν αναφέρθηκε στον Σταμάτη Φασουλή, στη συνέχεια ακολούθησε ένα ακόμη περίεργο σκηνικό μεταξύ του δευτέρου και του παρουσιαστή, Νίκου Κοκλώνη, που ωστόσο λύθηκε, αφού ο θαυμασμός του ενός για τον άλλον είναι δεδομένος.

Οι υποδείξεις του Νίκου Κοκλώνη στον Σταμάτη Φασουλή

«Συγγνώμη. Η δική σου οκτάβα ήταν σωστή τώρα; Όχι, αλήθεια για να ξέρω και να είμαστε ειλικρινείς», είπε ο Νίκος Κοκλωνης με τον Σταμάτη Φασουλή να του απαντάει: «Όχι, όχι, όχι. Την περιέγραψα. Δεν την τραγούδησα. Είπα τον τόνο μόνο, εντάξει. Ύστερα εγώ δεν διαγωνίζομαι γιατί το έχω πει στο θέατρο αυτό το τραγούδι παλιά με μεγάλη αποτυχία. Με τεράστια αποτυχία γιατί είναι πολύ δύσκολο».

Πιο πριν προηγήθηκαν τα καυστικά σχόλια της Γαρμπή με τη Δημητρίου

«Μάλλον το ράβει νομίζω και παραμένει τόσο καλά», είπε η Καίτη Γαρμπή για την Άντζελα με αίσθηση χιούμορ με τη Δημητρίου να της απαντάει: «Όχι μόνο αυτό, και το ράβω και κάνω γυμναστική συνέχεια, και τα δύο μαζί είναι το καλύτερο Καίτη μου, αγάπη μου....» (δείτε εδώ τις δηλώσεις της Καίτης για τη φημολογούμενη κόντρα).