«Ο φόβος του να πάω εκεί...» - Οι δύσκολες ώρες της Παπούλια στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Όσα ανέφερε για το πριν από 25 χρόνια περιστατικό που έζησε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ο φόβος του να πάω εκεί...» - Οι δύσκολες ώρες της Παπούλια στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Η Εβελίνα Παπούλια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ ''Στούντιο 4'' παραχωρώντας μια εφ' όλης της ύλης και πολύ ειλικρινή συνέντευξη σχετικά με τη ζωή και τα βιώματα της (δείτε εδώ την αποκάλυψη, που έκανε για το διαζύγιό της).

Ανάμεσα σε αυτά, που σχολίασε και είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η υπόθεση με τον Πέτρο Φιλιππίδη, καθώς είναι γνωστό πλέον, πως η ηθοποιός έχει συμμετάσχει στο ελληνικό metoo καταθέτοντας κατά του συνάδελφου της.

Το προσωπικό και δύσκολο περιστατικό, που έζησε η Παπούλια ακούστηκε πρώτη φορά μέσα στη δικαστική αίθουσα με τα όσα έζησε πριν από 25 χρόνια να σοκάρουν (δείτε εδώ τη συγκλονιστική της κατάθεση).

Οι νέες δηλώσεις της Εβελίνας Παπούλια για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Οι νέες δηλώσεις, που έκανε αναφορικά με εκείνο το διάστημα κατά τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη δείχνει να έχει βρει την ισορροπία μέσα της, καθώς όπως είπε γενικότερα συγχωρεί τους ανθρώπους.

«Δεν είμαι ο τύπος που θα αρχίσω να επικοινωνώ τα πάντα, έχω τους δικούς μου ανθρώπους να επικοινωνήσω, να πω τα δικά μου, τα προβλήματά μου. Αυτά τα πράγματα τα θεωρώ σοβαρά, με βάση την εξέλιξη των πραγμάτων. Δεν είναι για κατανάλωση. Είναι από τη στιγμή που σου ζητήθηκε να πας να καταθέσεις, θα πας να καταθέσεις εκεί και να τελειώσει εκεί. Δεν πήγα με δική μου πρωτοβουλία. Μου ζητήθηκε να κάνω σκιαγράφηση του προφίλ του συγκεκριμένου ανθρώπου.

Δεν θέλω να μιλάω καθόλου για αυτό… Η πορεία που γίνεται μέσα στον εαυτό μας, είμαι ένας άνθρωπος που δεν θα κουτσομπολέψει. Αυτό για μένα είναι ένα τεράστιο βήμα. Έκανα υπέρβαση που μίλησα. Πρέπει να εκθέσω έναν άνθρωπο; Πρέπει να μιλήσω για αυτό;

Σας το λέω και τσιτώνω. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα με τον εαυτό μου. Πήρα αμέσως την απόφαση να καταθέσω γιατί με κυρίευσε ο φόβος. Ο φόβος του να πάω εκεί και να πω τα πράγματα. Δεν είχα να φοβηθώ απολύτως τίποτα, πρέπει να ξεπερνάω τους φόβους μου.
Το είχα πει μόνο στην μητέρα μου.

Δεν μου ήταν απαραίτητο να μιλήσω. Ήταν πριν 25 χρόνια. Δεν ξέρω αν θα το έλεγα δημόσια, αν γινόταν σήμερα. Ήταν πολύ πιεστικό για μένα. Για μένα απ’ όλη αυτή την ιστορία με αφορά ότι έκανα ένα delete. Δεν ήξερα ότι μπορώ να φτάσω σε αυτή την εσωτερική εξέλιξη. Βρίσκομαι ακόμη στη διαδρομή, οπότε δεν μπορώ να το εκφράσω.

Οι απορίες λύθηκαν στο δικαστήριο. Δεν θα πω ποτέ κάτι πίσω από την πλάτη ενός ανθρώπου. Για τους άλλους ήταν δύσκολο που ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν εκεί. Για εμένα ήταν μια ευθύτητα. Τα λέω και είσαι εδώ», είπε η Εβελίνα Παπούλια.