Εξελίξεις με την υγεία της Έλενας Γαλύφα - Η κατάσταση της μετά το χειρουργείο

Η μακροσκελής ανάρτησή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
elenagalifa - instagram
elenagalifa - instagram

Η Έλενα Γαλύφα ασχολείται με την μόδα και το instagram και να είναι από τις πιο γνωστές fashion bloggers, αλλά για 7 χρόνια ήταν η προσωπική γραμματέας του πολιτικού Δημήτρη Αβραμόπουλου, πριν τα παρατήσει όλα για να ασχοληθεί με αυτό που αγαπά περισσότερο.

Η 41χρονη συνεργάζεται με πολλά brands του εξωτερικού και έχει βρεθεί σε shows Ελλήνων αλλά και ξένων σχεδιαστών, όπως και στις Εβδομάδες Μόδας στο Παρίσι, στο Μιλάνο και στη Νέα Υόρκη.

Φέτος την απολαύσαμε μέσα από την παρουσία της σε guest ρόλο στο GNTM 5, κάτι που όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος άρεσε και σε εκείνη πολύ.

Και ενώ λοιπόν ακούγαμε μόνο ευχάριστες εξελίξεις για το μοντέλο, την Πέμπτη 22/12 μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram έγινε γνωστό, πως χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο (δείτε εδώ πως το ανακοίνωσε).

Στη συνέχεια της ημέρας και αφού ολοκλήρωσε την επέμβαση, που έπρεπε να κάνει έκανε άλλο ένα post στο προφίλ της με το οποίο εξηγούσε ουσιαστικά το λόγο, που νοσηλεύτηκε ευχαριστώντας παράλληλα όσους έσπευσαν να της δείξουν με ένα μήνυμα ενδιαφέρον.

Η νέα ανάρτηση της Έλενας Γαλύφα μετά το χειρουργείο της

«22•12•22. Ένα ξημέρωμα που σίγουρα θα θυμάμαι.. είχα αγωνία, είχα άγχος, είχα προσμονή… ήταν το πρώτο χειρουργείο της ζωής μου! Αλλά να που κοιμήθηκα χωρίς να το καταλάβω και ξύπνησα υγιέστατη… Ξύπνησα χωρίς αυτό το «βάρος» που είχα στις χορδές μου, το οποίο έμαθα ξαφνικά γιατί ως συνήθως έκανα τον γιατρό κ είχα βγάλει μόνη μου την διάγνωση ότι είχα φαρυγγίτιδα και περίμενα να περάσει από μόνο του!

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά (@ellikokkinou σε ευχαριστώ) και η μέρα μου σήμερα ήταν ένα τσακ πιο όμορφη… ο καφές μου πιο γευστικός, ο ήλιος πιο φωτεινός, το πρόσωπο μου πιο χαμογελαστό.. το inbox μου επίσης πιο γεμάτο από ευχές, αγάπη και αγκαλιά ζεστή!

Είστε όμορφα πλάσματα και εκτός από ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, εύχομαι να μην είστε ξεροκέφαλοι σαν κ εμένα και να προσέχετε, να προνοείτε… δεν υπάρχει τίποτα πιο πολύτιμο από το επόμενο ξημέρωμα!!!! Το ΑΥΡΙΟ, το ΔΩΡΟ μας. Καλές γιορτές σε όλους μας PS: Γιαγιά μουυυυ κοίτα, ήσουν κοντά μου, μαζί με τα vintage ρολόγια σου… και ο γιατρός μου ο κ. Παπάζογλου, ο καλύτερος!!!!!! και ο @dodomichalo πάντα εκεί.. δίπλα», έγραψε η Έλενα Γαλύφα.