«Είναι μήνυμα πρέπει να πάω...» - Συγκινημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το τάμα που θέλει να εκπληρώσει

«Θέλω μέσα μου να τα καταφέρω»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είναι μήνυμα πρέπει να πάω...» - Συγκινημένη η Σταματίνα Τσιμτσιλή με το τάμα που θέλει να εκπληρώσει

Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετά χρόνια, διπλό ήταν το τάμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τη γέννηση του γιου της τον περασμένο Απρίλιο, στον Άγιο Εφραίμ και στον Αρχάγγελο Μιχαήλ, επειδή όμως σε επανδρωμένα μοναστήρια, όπως αυτό του Αγίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη, δεν γίνονται μυστήρια, εκείνη μέσα σε κλίμα θρησκευτικής κατάνυξης εκπλήρωσε το τάμα για τον γιο της, στον προστάτη του νησιού.

Η παρουσιάστρια έχει μιλήσει αρκετές φορές για το τάμα αυτό με τα πιο συγκινητικά λόγια. Είναι ένας άνθρωπος που πιστεύει πολύ και το δηλώνει με κάθε ευκαιρία.

Μάλιστα, έχουν δει το φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της Σταματίνας Τσιμτσιλή στη Μονή Ταξιάρχη Μαντμάδουμ με τον πατέρα Χρήστο Τσιτμηδέλλη.

Το τάμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή που θέλει να εκπληρώσει

Με αφορμή λοιπόν την επίσκεψη της Όλγας Λαφαζάνη και του Happy Day στον ALPHA, στο Μοναστήρι του Πανορμίτη στη Σύμη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε στους συνεργάτες της ότι θέλει κι εκείνη να εκπληρώσει αυτό το τάμα.

«Είμαι πολύ χαρούμενη και θέλω να πω πραγματικά είναι ένα τάμα που κι εγώ θέλω να εκπληρώσω. Θέλω μέσα μου να τα καταφέρω και να πάω. Έχω πάει πολλές φορές στη Μυτιλήνη στον Ταξιάρχη, έχω κι εκεί τάμα να πηγαίνω μία φορά τον χρόνο, έχω βαφτίσει εκεί και τον γιο μου.

Επειδή πιστεύω ότι πολλές φορές σου στέλνουν μηνύματα οι Άγιοι, την ημέρα της γιορτής μου, που γιορτάζει και ο Ταξιάρχης, ήταν την ημέρα που επέστρεψε η Όλγα και μου έφερε το λαδάκι και την εικονίτσα. Ανήμερα της γιορτής του και γιορτής μας. Συγκινήθηκα και είπα ότι είναι μήνυμα και πρέπει να πάω εντός της σεζόν» εξομολογήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στους συνεργάτες της.