«Θα ήθελα να κερδίσει η...» - Μετά την αποχώρηση της η Κότυ δίνει Spoiler για τον τελικό

Όλα όσα είπε στο Breakfast@Star

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Θα ήθελα να κερδίσει η...» - Μετά την αποχώρηση της η Κότυ δίνει Spoiler για τον τελικό

Το πρωί της Παρασκευής (23/12) στην πρωινή εκπομπή «BreakFast@Star» βρέθηκε καλεσμένη η Κότυ Γουρούση. Το νεαρό μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστή από την συμμετοχή της στο GNTM 5 και είχε καταενθουσιάσει τους κριτές με το σώμα και τον χαρακτήρα της, μίλησε στην εκπομπή του Star και όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε για το ριάλιτι μόδας και όσα συνέβησαν εκεί.

Η Κότυ ήταν από τις πιο δυναμικές προσωπικότητες μέσα στο ριάλιτι και αρκετές φορές με την συμπεριφορά και την ειλικρίνεια της είτε νευρίαζε τους κριτές, είτε υπήρχε ένταση με τις συμπαίκτριες της (δείτε εδώ ένα περιστατικό).

Η εμπειρία της Κότυ Γουρούση για το GNTM και η νικήτρια που θέλει να δει

Το πρώτο μέρος του μεγάλου τελικού του GNTM ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Η Κότυ Γουγούση είχε ένα σοκαριστικό ατύχημα στην πασαρέλα, με συνέπεια να είναι το μοντέλο που αποχώρησε μια ανάσα πριν το τέλος.

Ο ενθουσιασμός ήταν στα ύψη, η βραδιά σπουδαία και τα μοντέλα ξεκίνησαν τις ετοιμασίες για την πρώτη τους πασαρέλα στο πρώτο μέρος του τελικού, φορώντας δημιουργίες καταξιωμένων Ελλήνων σχεδιαστών.

Κατά τη διάρκεια της πασαρέλας, η Κότυ φάνηκε να δυσκολεύεται αρκετά να ισορροπήσει επάνω στα τακούνια. Η πιο άβολη κι επίπονη στιγμή της ήταν όταν έπεσε στη μέση της διαδρομής, με τους κριτές να παγώνουν.

Η ίδια επέλεξε να συνεχίσει, αλλά το επίπεδο δυσκολίας αυξήθηκε για την ίδια κι ένιωθε αδυναμία στο βάδισμά της. Ξαφνικά έπεσε για δεύτερη φορά κι ήταν σίγουρα πιο σοκαριστική από την πρώτη. Οι κριτές τρόμαξαν κι έσπευσαν να τη βοηθήσουν.

Αν η Κότυ δεν είχε πάθει το στραβοπάτημα, σήμερα το βράδυ 23/12 που είναι ο μεγάλος τελικός και υπάρχει spoiler με την νικήτρια (δείτε εδώποια είναι) η Βίκυ Καγιά θα την είχε προσφωνήσει ως την νέα νικήτρια του GNTM. Δεν ήταν μόνο για τους κριτές το μεγάλο φαβορί, αλλά και για το κοινό που επίσης ψηφίζει για να βγει η νικήτρια. Σήμερα το πρωί στην πρωινή εκπομπή του Star, μοιράστηκε τις σκέψεις της για την ατυχία της να αποχωρήσει και προβλέπει την νικήτρια. Και για έναν πολύ σημαντικό λόγο όπως δήλωσε.

Με το δικό της ξεχωριστό χιούμορ, η Κότυ μίλησε για happy accident και για την κάθαρση μετά το συμβάν του ημιτελικού. Η πρώτη ερώτηση από τους παρουσιαστές, αφορούσε το πως ένιωσε μετά το μικρό διάστρεμμα που έπαθε στο catwalk του ημιτελικού.

Και όπως είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ συναισθηματική. Δεν έχει να κάνει ότι δεν βγήκα πρώτη ή ότι δεν πήγα στον τελικό. Εμένα όμως, δεν μου αρέσει η έκφραση «Όλα για κάποιο λόγο γίνονται». Είχα βάλει στόχους, ήθελα να βγω νικήτρια, αλλά πολλές φορές δεν πάνε τα πράγματα όπως θέλεις. Γίνεται το happy accident και ήταν μία μικρή κάθαρση. Ξενέρωσα και νευρίασα, αλλά δεν ρωτάω γιατί δεν έγινε. Εννοείται πως έκανα τη χάρη στα άλλα κορίτσια και έφυγα. Γουστάρω την πάρτη μου και με αυτά που κάνω, είμαι proud για τον εαυτό μου».

Οι παρουσιαστές της εκπομπής την ρώτησαν αν καταρχάς έχει ψηφίσει και τι προβλέπει να γίνει σήμερα στον μεγάλο τελικό. Και απάντησε το αναμενόμενο. Πως η Αλεξία θα είναι η νικήτρια. Αυτό λένε άλλωστε και οι τελευταίες πληροφορίες: «Ναι, έχω ψηφίσει. Είμαι η τελευταία που θα κρίνει ποια θα πρέπει να βγει νικήτρια, αλλά πιστεύω για εμένα θα ήθελα να το πάρει η Αλεξία, γιατί την αγαπώ. Την έκανα φίλη μου την στιγμή που όλοι οι άλλοι την είχαν βάλει στην άκρη».