GNTM 5: Σούπερ spoiler! Αυτή είναι η νικήτρια

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 5: Σούπερ spoiler! Αυτή είναι η νικήτρια

Αλεξία, Βικτώρια και Μαρίτα απόψε 23/12 θα δώσουν μάχη για την διεκδίκηση του τίτλου του GNTM 5. Μετά την αποχώρηση της Κότυ που ήταν φαβορί, λόγω ενός απρόοπτου ατυχήματος έδωσε χώρο στις υπόλοιπες να έχουν μια ευκαιρία. Τάσος Σοφρωνίου, Βίκυ Καγιά και Γιώργος Καράβας, θα ψηφίσουν το μοντέλο που ήταν καλύτερο στις δοκιμασίες, ενώ το κοινό θα δώσει την τελική ψήφο....

Μάλιστα, οι γραμμές για την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού έχουν ανοίξει εδώ και ώρες και θα διαρκέσει μέχρι και σήμερα λίγο πριν ανακοινωθεί το όνομα της νικήτριας.

Ποια θα κερδίσει φέτος το GNTM 5

Ήταν Απρίλιος του 2018 όταν έγινε γνωστή η επιστροφή του Greece's Next Top Model από τη συχνότητα του Star Channel. Η Βίκυ Καγιά από τον Οκτώβριο του ίδιους έτους μέχρι και σήμερα - εκτός μια μικρής παύσης για μια σεζόν - είναι ένα από τα μέλη της κριτικής επιτροπής του show.

Ειδικά φέτος οι ιθύνοντες είχαν ποντάρει πολύ στην παρουσιάστρια - μοντέλο, καθώς το τηλεοπτικό κοινό την ήθελε απεγνωσμένα πίσω στο ριάλιτι, αφού στον 4ο κύκλο είχαν βάλει στη θέση της την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Κατά την επιστροφή της όμως στο GNTM 5, η Βίκυ Καγιά έφερε και θύελλα αντιδράσεων, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την έκραζαν πως μιλάει άσχημα στις διαγωνιζόμενες κοπέλες. Πολλοί μάλιστα, ήθελαν να αποχωρήσει και τη θέση της πάρει η Σοφία Χατζηπαντελή, την οποία επίσης είχε - όπως φαίνεται - άσχημη συνεργασία μαζί της - δείτε εδώ τι συμβαίνει.

Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και σήμερα, θα γίνει η μεγάλη ανακοίνωση από το στόμα της!

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η Αλεξία έχει το προβάδισμα για την νίκη και μάλιστα με μεγάλη διαφορά και θα είναι εκείνη που θα κερδίσει!

Ποια είναι η Αλεξία Τράικο

  • Η Αλεξία Τράικο είναι από την Αλβανία.
  • Έχει μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη, όπου μένει μόνιμα.
  • Στα 19 της χρόνια έχει ήδη 3 χρόνια επαγγελματική εμπειρία στο modelling.
  • Έχοντας καταφέρει να κλείσει μία μεγάλη γκάμα δουλειών, από φωτογραφίσεις μέχρι catwalks.
  • Παρά την τρομερή αγάπη που έχει για αυτό που κάνει, η Αλεξία Τράικο έχει πάθος και με τον χορό και είναι κάτι με το οποίο ασχολείται από πολύ μικρή ηλικία.
  • Μάλιστα παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς Hip-Hop, Salsa, Bachata και High Heels.
  • Η Αλεξία Τράικο δηλώνει ευαίσθητη αλλά και «εθισμένη» στη μόδα.
  • Για αυτό και το δυνατό της σημείο για το GNTM είναι η ακόρεστη όρεξη της για το μόντελινγκ.
  • Η ίδια πάντα θέλει κι άλλο κι άλλο κι άλλο κι άλλο.
  • Το motto της είναι το εξής: «What doesn’t kill you makes you stronger».