GNTM 5 - τελικός: Σοκαριστικό ατύχημα για μια από τις φιναλίστ - «Φέρτε τον διασώστη γρήγορη»

Ήρθε μέχρι και ασθενοφόρο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 5 - τελικός: Σοκαριστικό ατύχημα για μια από τις φιναλίστ - «Φέρτε τον διασώστη γρήγορη»

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό του GNTM 5 ξεκίνησε μιας και απόψε παρακολουθούμε το πρώτο μέρος μέσα από την συχνότητα του STAR και αυτές που διεκδικούν το έπαθλο είναι: Αλεξία, Βικτώρια, Κότυ, Μαρίτα (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις της Μάρας μετά την χθεσινή αποχώρησή της).

Ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου καλωσόρισαν σε ένα εντυπωσιακό, industrial σετ τις υποψήφιες και τις προετοίμασαν για ό,τι συναρπαστικό θα ακολουθήσει, καθώς τους δίνεται μία μοναδική ευκαιρία να περπατήσουν σε τέσσερις διαφορετικές πασαρέλες, τεσσάρων διαφορετικών σχεδιαστών και καλούνται να αναδείξουν κάθε φορά το διαφορετικό όραμα του κάθε designer.

Η Λένα Κατσανίδου, η Χριστίνα Βαρώτσου, η Ελένη Καββαδά και οι Deux Hommes, είναι οι σχεδιαστές για τους οποίους τα μοντέλα θα περπατήσουν στην πρώτη δοκιμασία του τελικού, ενώ τους ανακοινώνεται πως στη λήξη της δοκιμασίας μία από τις τέσσερις θα αποχωρήσει. Η Βίκυ Καγιά συνάντησε μάλιστα τα μοντέλα λίγο πριν ξεκινήσουν τα fashion shows και τους έδωσε τις τελευταίες πολύτιμες συμβουλές, μαζί με την ευχή της για «καλή επιτυχία».

Ο Γιώργος Καράβας, ωστόσο, τους έκανε μια ανακοίνωση που "πάγωσε" τις 4 φιναλίστ. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πω μετά το τέλος των 4 fashion shows, μια κοπέλα δυστυχώς θα αποχωρήσει και μόνο 3 θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

Σοκαριστικό ατύχημα για μια από τις φιναλίστ

Μετά λοιπόν την επιστροφή των παλιών παικτριών (δείτε εδώ το βίντεο), ξεκίνησε η πασαρέλα όλων των κοριτσιών που έχουν περάσει από το GNTM 5.

Ωστόσο, είδαμε να σημειώνεται κι ένα σοκαριστικό περιστατικό με μια από τις φιναλίστ.

Ο λόγος για την Κότυ, η οποία λόγω του ότι δεν έχει συνηθίσει να περπατάει πάνω σε ψηλά τακούνια, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ με αποτέλεσμα να σκοντάψει και να πέσει 2 φορές. Εκείνη άρχιζε να φωνάζει και να κλαίει και όταν ήρθε ο διασώστης τους ανακοίνωσε ότι έχει γυρίσει και τα 2 πόδια και ήταν αναγκαίο να αποχωρήσει αμέσως και να μεταβεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Όλο αυτό είχε ως συνέπεια να μην πραγματοποιηθεί η διαδικασία αποχώρησης, μιας και αυτόματα οι 3 εναπομείναντες παίκτριες πήραν το εισιτήριο για την επόμενη και τελευταία φάση του διαγωνισμού.