«Όταν έφυγε η μητέρα μου αφέθηκα στις...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μάρας μετά την αποχώρηση της από το GNTM

Όλα όσα είπε για το ριάλιτι μόδας και την μητέρα της

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Όταν έφυγε η μητέρα μου αφέθηκα στις...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Μάρας μετά την αποχώρηση της από το GNTM

Το πρωί της Τετάρτης (21/12) στην πρωινή εκπομπή «BreakFast@Star» βρέθηκε καλεσμένη μέσω Skype, η Μάρα Μαρλή. Το νεαρό μοντέλο, μετά την αποχώρηση της από το χθεσινό επεισόδιο του GNTM, που είδαμε την Σοφία Χατζηπαντελή (δείτε εδώ πως αντέδρασε το κοινό για την επιστροφή της) έκανε τις πρώτες της δηλώσεις για τα όσα συνέβησαν και πως το αντιμετώπισε.

H Μάρα αποκάλυψε τα όσα συνέβησαν, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό που γνωστοποιήθηκε πρόσφατα ποιες θα βρίσκονται στην τριάδα (δείτε εδώ ποιές).

Οι πρώτες δηλώσεις της Μάρας Μαρλή για το GNTM

Η Μάρα Μαρλή, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM 5. Το νεαρό μοντέλο που ξεχώρισε για την σωματοδομή και την εμφάνιση της, διότι έχει όλο το "model material" όπως έλεγαν οι κριτές.

Η Μάρα, λοιπόν, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Star και έκανε δηλώσεις για την πορεία της στο ριάλιτι μόδας και την συνεχή επικοινωνία και στήριξη που είχε από την μητέρα της, Μικαέλα Ντοβάκ. Η ίδια αποκάλυψε ότι καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με την μητέρα της, διότι τόσο οι κριτές, όσο και οι συμπαίκτριες της, τις αντιμετώπιζαν σαν διαφορετικές διαγωνιζόμενες, που απλά είχαν πολύ καλές σχέσεις, παρά τα όσα είπε η Μύρια.

Μπορεί την ημέρα αποχώρησης της Μικαέλας να στεναχωρήθηκαν όλοι, η ίδια όμως έκλεισε δουλειά με έναν μεγάλο έλληνα σχεδιαστή μόδας (δείτε εδώ ποιος είναι αυτός).

Πιο συγκεκριμένα, η Μάρα Μάρλη είπε χαρακτηριστικά: «Σίγουρα με επηρέαζε, αλλά το αφήναμε να το φτιάξουν μόνοι τους, είχα πάρει θέση σε πολλά παράπονα, αλλά δεν με πείραζε.»

«Αφέθηκα πιο πολύ στις φωτογραφιές, απ' όταν έφυγε η μαμά, αλλά δεν με πειράζει γιατί πάντα ήταν εκεί έστω και έμμεσα. Δεν το είχα νιώσει αυτό, όπως όταν είχε πει η κυρία Καγιά, αλλά μας αντιμετώπιζαν σαν ξεχωριστές διαγωνιζόμενες».