GNTM 5: «Το βο@λωσε η Καγιά...» - Ο κακός χαμός στο διαδίκτυο με την επιστροφή της Χατζηπαντελή

Την αποθέωσαν οι χρήστες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
GNTM 5: «Το βο@λωσε η Καγιά...» - Ο κακός χαμός στο διαδίκτυο με την επιστροφή της Χατζηπαντελή

Ο 5ος κύκλος του GNTM στο Star φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της και θα μπορούσαμε να πούμε με βεβαιότητα πια, πως το όνομα της Σοφίας Χατζηπαντελή ήταν αυτό, που ξεχώρισε από όλα όσα είδαμε στον διαγωνισμό.

Τόσο η εκκεντρική της εμφάνιση, όσο και ο ιδιαίτερος τρόπος, που μιλάει τα ελληνικά την κάνουν να ξεχωρίζει, και να τονίσουμε εδώ, πως η εντύπωση αυτή δημιουργήθηκε έστω και από τις guest εμφανίσεις, που έκανε.

Επειδή όμως η παραγωγή ξέρει πολύ καλά, πως το μοντέλο ''πουλάει'' και είναι αγαπητή στο κοινό, αποφάσισε να την ξαναβάλει στα τελευταία επεισόδια του ημιτελικού.

Έτσι λοιπόν, το βράδυ της Τρίτης 20/12 την είδαμε να κάθεται ξανά στη θέση της κριτικής επιτροπής, μετά τα επίμαχα σχόλια, που έκανε αφήνοντας να εννοηθεί, πως δεν πέρασε καλά όσο υπήρξε στο παιχνίδι (δείτε εδώ τι είπε).

Σε κάθε περίπτωση, έκανε το βήμα και έτσι όσα είπε και έκανε στο επεισόδιο ήταν απολαυστικά, καθώς ακόμη πιο απολαυστικά ήταν τα σχόλια, που έκαναν οι χρήστες του twitter με το που την είδαν.

Να θυμίσουμε, πως υπάρχει στον αέρα μία φήμη, πως δεν έχει καλές σχέσεις με την άλλη κριτή του διαγωνισμού, Βίκυ Καγιά, κάτι που φάνηκε από τον νέο τους καβγά (δείτε τις εδώ να τσακώνονται) αλλά και από τον τρόπο, που τις σχολίασε το κοινό.

Οι αντιδράσεις στο twitter για την επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή στο GNTM 5