GNTM 5 - ημιτελικός: "Τα πήρε" η Σοφία Χατζηπαντελή - Μεγάλη ένταση στο πλατό εξαιτίας της Βίκυς Καγιά

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 5 - ημιτελικός:

Ο πρώτος ημιτελικός του GNTM 5 είναι πολύ κοντά στο να τελειώσει. Τα κορίτσια φωτογραφήθηκαν δύο φορές και βρέθηκαν μπροστά στους κριτές, στην Ελλάδα αυτή τη φορά, για να κριθούν και να αποφασιστεί ποια θα είναι η τετράδα που θα περάσει στην επόμενη φάση.

Τα πράγματα ήταν αρκετά δύσκολα, αφού η επιτροπή, με πρώτη απ' όλους την Βίκυ Καγιά, άρχισε να φωνάζει και να ξεσπά για τις συμπεριφορά των κοριτσιών στο σετ, αλλά το αποτέλεσμα πάντα είναι αρκετά διαφορετικό από αυτό που φαίνεται στα κλικ εκείνη τη στιγμή.

Ένταση ανάμεσα στην Βίκυ Καγιά και την Σοφία Χατζηπαντελή στο πλατό του GNTM 5

Όταν, λοιπόν, έφτασαν στο στούντιο και η Κότυ βγήκε μπροστά να κριθεί για την δεύτερη εικόνα της, μία ένταση δημιουργήθηκε ανάμεσα στην ξανθιά παρουσιάστρια και την Σοφία Χατζηπαντελή που έκανε την επανεμφάνισή της στο ριάλιτι.

Η Βίκυ Καγιά για πρώτη φορά είπε ότι της άρεσαν τα τατουάζ της Γουρούση, τονίζοντας πως γενικά δεν τα θέλει καθόλου. Τότε παρενέβη το εκκεντρικό μοντέλο και άρχισε να της λέει με έντονο ύφος πως «Όλοι οι υπόλοιποι στη μόδα τα θέλουν», εξηγώντας πως έχει κλείσει φωτογράφιση μόνο και μόνο επειδή η πλάτη της είναι γεμάτη με tattoo. Παρόλα αυτά, η πρώτη επέλεξε να μη δώσει συνέχεια και προχώρησαν παρακάτω με ψυχραιμία.

Βίκυ Καγιά

Κλάμα στο Twitter με το σημερινό (20/12) επεισόδιο

Τα κορίτσια ολοκλήρωσαν την δοκιμασία τους στον σημερινό (20/12) ημιτελικό του GNTM 5 και έκαναν έξαλλη την Βίκυ Καγιά και τους υπόλοιπους κριτές. Αυτό, όμως, όπως και το concept που επέλεξαν έγινε η αφορμή για το κοινό ώστε να τα δώσει όλα στο Twitter και να μη μπορεί να σταματήσει να σχολιάζει.

Και δεν είναι ότι υπήρχε κάτι συγκεκριμένο στο οποίο εστίασαν. Κάθε στιγμή φαινόταν ξεκαρδιστική στους τηλεθεατές και γι' αυτό τα σχόλια είναι το ένα πιο πετυχημένο από το άλλο.