GNTM 5 - ημιτελικός: Επέστρεψε το "είδωλο" - Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Σοφίας Χατζηπαντελή στο σετ

Δεν μάσησε τα λόγια της για άλλη μία φορά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
GNTM 5 - ημιτελικός: Επέστρεψε το

Η Σοφία Χατζηπαντελή άφησε το στίγμα της στην ιστορία του GNTM, καθώς από την πρώτη στιγμή που μπήκε στον 5ο κύκλο του ριάλιτι έκανε χαμό και το κοινό την αποθέωνε σε κάθε επεισόδιο, τόσο που όταν αποχώρησε μετά τις οντισιόν οι περισσότεροι την ζητούσαν πίσω, διότι ανέφεραν πως δεν θα ήταν ίδιο χωρίς εκείνη.

Μπορεί κατά τη διάρκεια τρων γυρισμάτων να δημιουργήθηκαν διάφορα προβλήματα, όπως αποκάλυψε και η ίδια, με αποτέλεσμα οι σχέσεις της με κάποια από τα πρόσωπα της παραγωγής, αλλά και με την Βίκυ Καγιά να χάλασαν, εφόσον την έκανε unfollow, ωστόσο έκανε την χάρη στο κοινό της και επέστρεψε.

Η επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή στο GNTM 5

Πιο συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Τρίτης 20/12 όπου ξεκίνησε ο ημιτελικός του παιχνιδιού, η ίδια έκανε την εμφάνισή της μετά την μικρή δοκιμασία που έδωσαν οι κριτές στα πέντε κορίτσια και τους έδωσε την συμβουλή της πριν ξεκινήσει η δοκιμασία της αποχώρησης.

Οι κοπέλες έμειναν άναυδες μόλις την είδαν ντυμένη στα πράσινα, με εκείνη να αρχίζει να τις "σκανάρει" μία μία για να δει εάν εγκρίνει την παρουσία τους σε αυτό το στάδιο του διαγωνισμού. Η μόνη που δεν θυμόταν ήταν η Βικτώρια, γεγονός που δημιούργησε λίγη αμηχανία, αλλά η ίδια ανέφερε πως θα φροντίσει να της μείνει αξέχαστη.

Η δοκιμασία που πέρασαν στην Ρώμη

Πριν, όμως, ξεκινήσουν τα δύσκολα, η επιτροπή ανακοίνωσε στα κορίτσια πως θα έπρεπε να κάνουν μία μικρή εξάσκηση πρώτα. Έτσι, τους έδωσαν φακέλους με διαφορετικές τοποθεσίες της πόλης της Ιταλίας στις οποίες θα βρισκόταν η κάθε μία και εκεί θα τις περίμενε μία έκπληξη.

Ξεκίνησαν όλες, λοιπόν, να περιπλανιούνται μέχρι που μία μία βρήκαν αυτό που έπρεπε. Ο Μάνος Σαμαρτζής και ο Πάνος, ένας από τους φωτογράφους με τους οποίους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, επέστρεψαν ξανά στο παιχνίδι. Οι δυο τους χωρίς να βοηθήσουν πολύ, έπρεπε να αφήσουν τα κορίτσια να διαλέξουν το μέρος και τον τρόπο που θα ήθελαν να φωτογραφηθούν, την σκηνοθεσία δηλαδή, σε ένα από τα αξιοθέατα που τους δόθηκαν.

Και ενώ υπήρχε μία χαλαρότητα στην ατμφόσφαιρα, η Βικτώρια άρχισε να φοβάται και να αγχώνεται μήπως από αυτή την φωτογραφία θα κριθούν στο τέλος, διότι έπρεπε να επιλέξουν και την καλύτερη από όσες τράβηξαν.

Μαρίτα GNTM 5

Εν τέλει αυτό το σενάριο απορρίφθηκε και οι κριτές απλώς επέλεξαν την νικήτρια της μικρής δοκιμασίας και την πήραν για φαγητό μαζί τους. Αυτή, λοιπόν, ήταν η Μαρίτα.

Εκεί ο Τάσος Σοφρωνίου εξομολογήθηκε την άτυχη στιγμή του στην Ρώμη: «Έχω τραυματική εμπειρία στην Villa Borghese. Δίδασκα στην Φλωρεντία κι είχε ιστορική έκθεση στην Villa, όταν ο Αζεντίν Αλάια ζούσε. Έρχομαι στην Villa, πάω στο ticket service και λέω γεια σας ήρθα να δω την έκθεση. Μου λένε συγγνώμη είναι sold out μια εβδομάδα. Τραβάω υστερία, πέφτω κάτω και κλαίω και λέω δεν γίνεται. Έχω έρθει από την Φλωρεντία. Με πήραν και με έβγαλαν έξω κι εγώ ούρλιαζα».