GNTM 5 - ημιτελικός: «Είμαστε στις 5 καλύτερες και βλέπουμε αυτές τις βλακείες» - Έξαλλη η Βίκυ Καγιά

Δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
GNTM 5 - ημιτελικός: «Είμαστε στις 5 καλύτερες και βλέπουμε αυτές τις βλακείες» - Έξαλλη η Βίκυ Καγιά

Η φωτογράφιση που θα αναδείξει την τελική τετράδα για το GNTM 5 ξεκίνησε, μετά την είσοδο της Σοφίας Χατζηπαντελή, και χωρίζεται σε δύο δράσεις. Στην πρώτη δράση τα κορίτσια έπρεπε ως Ιταλίδες βγαλμένες από κάποιο χωριό, αλλά ταυτόχρονα πρωταγωνίστριες, με το βλέμμα, τις κινήσεις, αλλά και το περπάτημά τους να σαγηνεύσουν ένα αγόρι που ήρθε ξαφνικά μπροστά τους και έπρεπε όλο το πλατό να ξεχειλίζει από έρωτα.

Στην δεύτερη δράση, όπως την αποκαλούν, κλήθηκαν να αναπαραστήσουν έναν χωρισμό, στον οποίο έπρεπε να βγάλουν έναν άλλο εαυτό, ξεσπώντας και φωνάζοντας στον άντρα που τις πλήγωσε στο υποθετικό αυτό σενάριο.

Σημαντικό γεγονός σε όλο αυτό, σύμφωνα με τον Καράβα, είναι το ότι δεν υπήρχε μειονέκτημα, αλλά η Βικτώρια, που κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία την τελευταία φορά, έχει ένα λεπτό παραπάνω στα δύο σετ.

GNTM 5 κορίτσια

Έξαλλη η Βίκυ Καγιά στον ημιτελικό του GNTM 5 με τα κορίτσια

Στο πρώτο σετ, λοιπόν, οι περισσότερες τα πήγαν πολύ καλά, καθώς ήταν πιο ήρεμο, ωστόσο στη δεύτερη φάση ενώ έπρεπε να βγάλουν θυμό, δυσκολεύτηκαν αρκετά και ρόλο σε αυτό έπαιξε το γεγονός όσο η μία φωτογραφιζόταν, οι υπόλοιπες γελούσαν από πίσω.

Γι' αυτό οι κριτές τα πήραν και ιδιαίτερα κατά το πλατό της Αλεξίας φώναζαν πολύ έντονα σε όλες να σταματήσουν να γελάνε και να πάρουν την κατάσταση στα σοβαρά, διότι αυτό που παρακολουθούν δεν είναι μόντελινγκ.

«Αυτό είναι μόδα για εσάς;», είπε έξαλλη η Βίκυ Καγιά σε κάποια φάση, ενώ αργότερα, την ώρα που φωτογραφιζόταν η Μάρα, επειδή είχε πολύ κακή απόδοση, είπε: «Είμαστε στις 5 καλύτερες και βλέπουμε αυτές τις βλακείες».

Μέχρι και ο φωτογράφος μπερδεύτηκε με αυτά που έβλεπε, διότι όσες ήταν πολύ καλές στην αρχή, "κατέρρευσαν" στα μάτια του στη συνέχεια.