GNTM 5: Μπορεί να την "έκλεισε" ο Βασίλης Ζούλιας, αλλά δεν τα κατάφερε - Αυτή η διαγωνιζόμενη έμεινε εκτός πριν τον τελικό

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
GNTM 5: Μπορεί να την

Η σημερινή (16/12) φωτογράφιση του GNTM 5 ολοκληρώθηκε και τα κορίτσια βρέθηκαν μπροστά από την κριτική επιτροπή, στην οποία ήταν και ο Βασίλης Ζούλιας. Ντύθηκαν με τα ρούχα του, επομένως δεν θα μπορούσε να είναι άλλος στην θέση τους, όμως η δυσκολία ήταν ότι έπρεπε να φωτογραφηθούν με ερπετά, κατσικάκια και άλλου είδους ζωάκια, κάτι που εξαγρίωσε τους τηλεθεατές.

Κάποιες κοπέλες τα πήγαν πολύ καλά και εντυπωσίασαν είτε στο σετ είτε στο πλατό όπου παρουσιάστηκε το τελικό αποτέλεσμα, όμως μόνο μία πήρε την δουλειά. Η Κότυ και η Μαρίτα έφεραν τις πιο ωραίες εικόνες, αλλά εν τέλει, η Μαρίτα είναι που έκανε την διαφορά και πέρασε πρώτη.

Αυτό είναι το κορίτσι που αποχώρησε σήμερα (16/12) από το GNTM 5

Ακολούθησε μετά από εκείνες και η Αλεξία και στο bottom three έμειναν για άλλη μία φορά, η Μάρα Μάρλη, η μητέρα της Μικαέλα Νόβακ και η Βικτώρια Μυροφορίδου.

Όσον αφορά την μαμά, αλλά και την κόρη, πολλοί μπορεί να το θεώρησαν μεγάλη έκπληξη, διότι ο Βασίλης Ζούλιας μόλις τις αντίκρισε ενθουσιάστηκε και αρχικά ζήτησε από την κόρη να συμμετάσχει σε μελλοντικό του σόου, μιας που του θύμισε και το αγαπημένο του μοντέλο, ενώ έπειτα ζήτησε και από την μαμά της να την συνοδεύσει.

Η Μάρα κέρδισε μία θέση στην τελική 6άδα και άφησε πίσω της την μητέρα της. Έμεινε η Βικτώρια και η Μικαέλα, αλλά στον μεγάλο τελικό θα φτάσει η Μυροφορίδου. Οι υπόλοιπες παίκτριες ανακουφίστηκαν και το έδειξαν, κάτι που δυσαρέστησε την ίδια, ενώ η αντίδραση της κόρης της ήταν ψύχραιμη και ενώ θα μπορούσε να έχει θυμώσει ή να αντιδράσει διαφορετικά, έπιασε από το χέρι την Βικτώρια και την αγκάλιασε.