Την έκοψε από το πλάνο - Η φωτογραφία από τα γυρίσματα του GNTM που μαρτυρά την αλήθεια για την Χατζηπαντελή & την Καγιά

Μάλλον μόνο έναν συμπαθεί από τους κριτές...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Σοφία Χατζηπαντελή
Instagram / Σοφία Χατζηπαντελή

Ο πρώτος ημιτελικός του GNTM 5 ξεκίνησε ήδη το βράδυ της Τρίτης 20/12, αλλά η "αναμπουμπούλα" έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό. Η Σοφία Χατζηπαντελή θα επιστρέψει ως κριτής και αυτό δεν είναι σίγουρο αν είναι καλό ή κακό, διότι οι σχέσεις της Βίκυς Καγιά με το εκκεντρικό μοντέλο δεν είναι και οι καλύτερες.

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Χατζηπαντελή έκανε unfollow την ξανθιά παρουσιάστρια στο Instagram και παρόλο που εκείνη επιμένει πως δεν έχει συμβεί τίποτα, οι κινήσεις της άλλα μαρτυρούν. Η ίδια, δηλαδή, προχώρησε σε αποκαλύψεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό και σε αυτό εξήγησε πως υπήρχαν λόγοι που ένιωσε αρκετά φοβισμένοι όσο κράτησαν τα γυρίσματα του σόου, αλλά και μετά από αυτό, ενώ τόνισε πως τα πρόσωπα που την έκαναν να αισθανθεί έτσι δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στην θέση που ήδη κατέχουν.

Η ανάρτηση της Σοφίας Χατζηπαντελή που μαρτυρά την αλήθεια για την σχέση της με την Βίκυ Καγιά

«Όλο το καλοκαίρι ήμουν τόσο φοβισμένη και αγχωμένη. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ και αποδείχθηκε πως όλα ήταν μια χαρά. Οι άνθρωποι που με έκαναν να φοβηθώ είναι αυτοί που δεν θα έπρεπε να είναι στο GNTM», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, λίγο πριν ξεκινήσει το σημερινό (20/12) επεισόδιο, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στην πλατφόρμα, αλλά σε αυτές απεικονίζεται η ίδια μόνο μαζί με τον Γιώργο Καράβα και κανέναν άλλο, σε αντίθεση με την Βίκυ Καγιά, η οποία θέλησε να την καλωσορίσει (δείτε εδώ την ανάρτησή της). Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς σημαίνει αυτό, αλλά οι υποψίες είναι πολλές.

Σοφία Χατζηπαντελή Καράβας
Instagram / Σοφία Χατζηπαντελή

Σοφία Χατζηπαντελή Γιώργος Καράβας
Instagram / Σοφία Χατζηπαντελή