Την έχει κάνει unfollow αλλά εκείνη στον χαβά της - Η ανάρτηση της Βίκυς Καγιά με την Σοφία Χατζηπαντελή που δεν περίμενε κανείς

Προσπαθεί να δώσει τέλος στις φήμες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Βίκυ Καγιά / Σοφία Χατζηπαντελή
Instagram / Βίκυ Καγιά / Σοφία Χατζηπαντελή

Ένας χαμός έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα με την Βίκυ Καγιά και την Σοφία Χατζηπαντελή, διότι η δεύτερη έκανε unfollow την πρώτη στο Instagram και, μάλιστα, σε ένα από τα live που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό προχώρησε σε δηλώσεις για τις δύσκολες καταστάσεις που πέρασε στα γυρίσματα του GNTM αποκαλύπτοντας άγνωστα σκηνικά που λάμβαναν χώρα πίσω από τις κάμερες.

Το ξανθό μοντέλο, ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το περιστατικό και κατά την άποψή της δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να συζητηθεί, ενώ δεν γνωρίζει γιατί μπορεί να μην την ακολουθεί η συνεργάτιδά της.

Η ανάρτηση της Βίκυς Καγιά με την Σοφία Χατζηπαντελή στα γυρίσματα του GNTM

Και η Σοφία Χατζηπαντελή ξεχώρισε φέτος.

Τα πήγε πάρα πολύ καλά. Επέμεινα πολύ για τη Σοφία.

Άρα δεν την έδιωξες εσύ μετά τις οντισιόν, όπως σε κατηγόρησαν.

Αυτό είναι αστείο. Εγώ έδωσα μάχη για να έρθει. Της είχα κάνει πριν από έναν χρόνο μια συνέντευξη στο πλαίσιο του Marie Claire Power Trip, που ήταν αφιερωμένο στο diversity. Εκεί της είπα ότι θα ήταν πολύ καλή στην τηλεόραση. Από τότε κρατήσαμε επαφή, την ξανασυνάντησα στο Λονδίνο και το Παρίσι και έτσι πήρα την booker της, ήρθε για δοκιμαστικό και την πήραν. Το κανάλι αποφάσισε να είναι μόνο στις οντισιόν και να επιστρέψει ξανά προς το τέλος.

Γιατί σε έκανε unfollow μετά το τελευταίο γύρισμα;

Πρέπει να ρωτήσεις την ίδια. Εγώ την ακολουθώ ακόμη στο Instagram.

Δεν έγινε κάτι δηλαδή μεταξύ σας;

Απολύτως τίποτα, μαζί ήμασταν στη Ρώμη πριν από έναν μήνα.

Η Βίκυ Καγιά, στην ίδια συνέντευξη, απάντησε και για τις φήμες περί κακοποιητικής συμπεριφοράς στο GNTM (διαβάστε εδώ όλα όσα είπε).

Μάλιστα, την Τρίτη 20/12 το απόγευμα, πριν από τον πρώτο ημιτελικό του ριάλιτι μόδας, η ίδια προχώρησε σε μία ανάρτηση μέσα από το δικό της προφίλ στην πλατφόρμα και δημοσίευσε μία φωτογραφία μαζί με όλους τους υπόλοιπους κριτές, αλλά και την Σοφία Χατζηπαντελή, σε μία προσπάθεια, πιθανώς, να δώσει τέλος στις φήμες για την φημολογούμενη κόντρα τους.

«Καλωσήρθες πίσω», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Βίκυ Καγιά ανάρτηση Χατζηπαντελή
Instagram / Βίκυ Καγιά