Στιγμές ευτυχίας για την Κατερίνα Στικούδη και το σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη

''Λιώνει'' από αγάπη η τραγουδίστρια

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

H Kατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης είναι από τα ζευγάρια της showbiz, που σίγουρα δε θέλουν να απασχολούν με τη σχέση τους παράλληλα όμως έχουν καταφέρει να δείχνουν και το πόσο πολύ αγαπημένοι είναι.

Ο καρπός του έρωτά τους είναι το παιδί, που πριν από έναν χρόνο περίπου ήρθε στη ζωή και συμπλήρωσε όλο αυτό το όμορφο, που έχουν δημιουργήσει.

Συχνά βλέπουμε σε δημόσιες εξόδους να συνοδεύεται η τραγουδίστρια από τον καλό της και αυτό είναι η απόδειξη, πως ο Σερίφης είναι δίπλα της σε κάθε στιγμή.

Να θυμίσουμε, πως ξανά, είδαμε τον έναν δίπλα στον άλλον, καθώς πριν από λίγες ημέρες έγινε ένα μεγάλο πάρτι, στο οποίο γιόρτασαν τα γενέθλια του συζύγου της Στικούδη (δείτε εδώ την ευχάριστη ανακοίνωση, που έκαναν).

«Δεν ήθελα να πουλήσω τον γάμο μου. Δεν το σκέφτηκα καθόλου εμπορικά. Για μένα, εκείνη η μέρα ήταν η επισφράγιση της αγάπης μας. Μια στιγμή χαράς για εμάς και τις οικογένειές μας. Τι δουλειά είχαν λοιπόν οι κάμερες; Επιλέξαμε αυτό το μέρος γιατί από εκεί κατάγονται οι συγγενείς του Βαγγέλη (σ.σ. Σερίφη, του συζύγου της), ήθελα κάτι παραδοσιακό. Και πέρασα καταπληκτικά», είχε δηλώσει για τον γάμο της η Κατερίνα.

Μετά λοιπόν από τα γενέθλια ήρθε άλλη μία ευχάριστη στιγμή για το ζευγάρι, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την ανάρτηση, που έκανε η Κατερίνα στο λογαριασμό της στο Instagram, με την οποία ευχήθηκε ουσιαστικά στον καλό της για την επέτειο γάμου τους.

Η τρυφερή ανάρτηση της Κατερίνας Στικούδη για την επέτειό με τον Βαγγέλη Σερίφη

«14 χρόνια μαζί ..κάποιοι μου λένε «πολλά ε ?» Και απαντάω «είναι σαν να γνωριστήκαμε χτες» Δεν ξέρω πως το κανείς αλλά κάθε μέρα που περνάει με κανείς τόσο χαρούμενη… χρόνια σου πολλά λοιπόν Βαγγέλη Σερίφη .. Σε λατρεύω...», έγραψε η Κατερίνα Στικούδη.