Κοιμήθηκαν στο ίδιο κρεβάτι με τον Αλεξάνδρου - Από τη μία είχε την Τούνη και από την άλλη την Αλεξανδράκη

Το τερμάτισαν!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρίσκονται και οι δύο στη Θεσσαλονίκη, αφού το9 βράδυ της Πέμπτης 22/12 έκαναν ένα εντυπωσιακό baby shower λίγο πριν τον ερχομό του γιου τους στον κόσμο, με λίγους αλλά καλούς φίλους (δείτε τον απίστευτο στολισμό).

Οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι ήταν από τον κύκλο της εγκυμονούσας, με τον Δημήτρη να ταξιδεύει οδικώς την ίδια ημέρα και προς το τέλος της βραδιάς είδαμε μέσα από τα social media μια ακόμη καλεσμένη.

Αυτή δεν ήταν άλλη από την καλή φίλη του ζευγαριού, Δήμητρα Αλεξναδράκη, η οποία τον τελευταίο καιρό φαίνεται να έχει δεθεί πολύ με το ζευγάρι, αφού έχουν περάσει όλοι μαζί την εγκυμοσύνη της Ιωάννας αλλά και τον χωρισμό της Δήμητρας, τον οποίο και εμείς μάθαμε μέσα από το instagram.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο είχε ανεβάσει μια φωτογραφία της, στην οποία έγραφε στη λεζάντα: «Σε πρόδωσα… εαυτέ μου. Σιγά σιγά επανορθώνω όμως! Μου υπόσχομαι να μην το επιτρέψω να γίνει ξανά».

Ανάμεσα στα σχόλια που έγιναν κάτω από το στιγμιότυπο, μια follower έγραψε ειρωνικά στη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Καταπληκτική φωτό. Ο σύζυγος την τράβηξε;». Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν άφησε το σχόλιο αναπάντητο και έγραψε: «Όχι γιατί χωρίσαμε. Είσαστε ευχαριστημένη κυρία Flori; Εγώ χαρά θέλω μόνο να δίνω στον κόσμο. Να είστε καλά και σας εύχομαι υγεία και όλες τις ευλογίες του κυρίου. Καλή συνέχεια να έχετε».

Η Ιωάννα Τούνη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Δήμητρα Αλεξανδράκη κοιμήθηκαν στο ίδιο κρεβάτι

Σε κάθε περίπτωση βλέπουμε, πως περνάνε όλες τις μεγάλες στιγμές μαζί, επομένως δε θα μπορούσε να λείπει και η Αλεξανδράκη από το babyshower.

Το παράδοξο όμως ήταν, όχι το γεγονός, πως το μοντέλο φιλοξενήθηκε στο σπίτι της, αλλά ότι το πρωί της Παρασκευής 23/12 ξύπνησαν και οι 3 μαζί - με το μωρό 4 - στο ίδιο κρεβάτι.