«Είναι λεβέντες...» - Έτοιμος να περάσει τα πρώτα Χριστούγεννα με τους γιους του ο Χρίστος Αντωνιάδης

Σε πελάγη ευτυχίας!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Χρίστος Αντωνιάδης ζει μια πολύ όμορφη και παράλληλα πολύ διαφορετική περίοδο, καθώς πριν από λίγο καιρό εκείνος και η γυναίκα του έγιναν γονείς φέρνοντας στον κόσμο τα δίδυμα παιδάκια τους (δείτε εδώ τις πρώτες δηλώσεις έξω από το μαιευτήριο).

Είναι γνωστό και πολύ ευτυχές το γεγονός, πως το ζευγάρι είχε προσπαθήσει αρκετές φορές να δημιουργήσει οικογένεια, δεν το έβαλε κάτω και έτσι σήμερα απολαμβάνουν το θαύμα της ζωής.

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε παιδάκι, δεν προέκυπτε και δεν γνωρίζαμε το λόγο. Μας έλεγε ότι είναι ανεξήγητη η κατάσταση γιατί είμαστε και οι δυο υγιέστατοι, όλα τα νούμερα ήταν εκεί που έπρεπε να είναι. Κάποια στιγμή όταν τελικά έγινε η εξωσωματική, ανακαλύψαμε το λόγο. Τελικά με την δεύτερη φορά έγινε», είχε εξομολογηθεί ο τραγουδιστής για την περίοδο που προσπαθούσαν να γίνουν γονείς.

Μέσα από νέες δηλώσεις του Αντωνιάδη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 είδαμε για άλλη μία φορά το χαμόγελό του λόγω των δίδυμων, που έχουν γεμίσει το σπίτι του καθώς και τα συναισθήματά του για τα πολύ διαφορετικά Χριστούγεννα, που ετοιμάζεται να περάσει.

Οι νέες δηλώσεις του Χρίστου Αντωνιάδη για τους δίδυμους γιους του

«Είναι πραγματικά μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά, γιατί δυο μέρες πριν από τα γενέθλιά μου ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα. Είναι το ωραιότερο δώρο γενεθλίων και Χριστουγέννων. Τις φετινές γιορτές τις φαντάζομαι με πολλές χαρές, πολλά γαργαλητά, κυνηγητά. Τα αγόρια μου είναι πολύ δυνατά, είναι λεβέντες. Φέτος τα Χριστούγεννα που υπάρχουν δυο ψυχούλες στο σπίτι, θα σκεφτώ ότι θέλω να γυρίσω και νωρίτερα στο σπίτι», είπε ο Χρίστος Αντωνιάδης.