Στόλισε ένα κατάλευκο χριστουγεννιάτικο δέντρο - Χαρές στο σπίτι της εγκυμονούσας Φουρέιρα

Λίγο πριν γίνει μανούλα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Φουρέιρα μπορούμε να πούμε, πως περνάει την πιο όμορφη και ιδιαίτερη περίοδο της ζωής με την εγκυμοσύνη της στο πρώτο της παιδί να πέφτει σαν βόμβα στα ελληνικά μέσα.

Γενικότερα η φήμη είχε κυκλοφορήσει από πιο πριν, καθώς η πετυχημένη τραγουδίστρια είχε ακυρώσει όλες τις εμφανίσεις της από το καλοκαίρι και δεν ανακοίνωνε κάτι σχετικά με τα επαγγελματικά της.

«Δεν είχα μιλήσει με την Ελένη, αλλά το είχε καταλάβει. Ακύρωσε τις συναυλίες της, την είχα δει από μακριά με φουσκωμένη κοιλίτσα. Της έστειλα μήνυμα χθες και ήταν συγκινητικό. Συγκινήθηκα, την ξέρω, είμαστε συνομήλικες, μπορεί να είναι και μικρότερή μου, έχουμε κάνει τα πρώτα βήματα μαζί. Μου απάντησε αμέσως και τόσο όμορφα, τόσο γλυκά. “Και στα δικά σου. Είμαι πολύ χαρούμενη Κατερίνα μου. Και σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη διακριτικότητα όλο αυτό το διάστημα. Μιλάμε για μια κυρία"», είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή σχετικά με την είδηση.

Όλα αυτά εν τέλει είχαν άμεση σύνδεση με την εγκυμοσύνη και τη Φουρέιρα να παραμένει τους τελευταίους μήνες στο σπίτι της στην Αθήνα μαζί με τον καλό της Αλμπέρτο Μποτία (δείτε εδώ τη λαχτάρα που είχε το ζευγάρι μέσα στο αμάξι τους).

Η Ελένη Φουρέιρα στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της

Μέσα από νέες αναρτήσεις της εγκυμονούσα στα social media βλέπουμε, την κοιλίτσα της να μεγαλώνει και παράλληλα κάθε γωνιά από το όμορφο σπίτι της στα νότια προάστια.

Μάλιστα το βράδυ της Παρασκευής 23/12 η Ελένη έκανε ένα νέο insta story με το οποίο μας έδειξε το χριστουγεννιάτικο δέντρο, που στόλισε λίγο πριν γίνει μανούλα.

Πρόκειται για μια γιορτινή γωνιά του σπιτιού της, με το δέντρο της να εντυπωσιάζει, αφού ήταν όλο κατάλευκο και με τα δώρα, που είχε τοποθετημένα από κάτω να είναι πολλά και διαφορετικά.

Φουρέιρα - Χριστούγεννιατικο δέντρο
foureira - instagram

Το εντυπωσιακό σπίτι της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρστο Μποτία

Κουζίνα Φουρέιρα

Φουρέιρα και Μποτία

Φουρέιρα και Μποτία σπίτι

Φουρέιρα και Μποτία σχέση

Φουρέιρα και Μποτία χωρισμός

Φουρέιρα και Μποτία γάμος

Φουρέιρα και Μποτία σχέση ζευγάρι

Φουρέιρα και Μποτία κέρατο

Φουρέιρα και Μποτία φωτογραφίες από το σπίτι

Φουρέιρα και Μποτία χωρισμός

Φουρέιρα και Μποτία μαζί ξανά