''Λαχτάρα'' για την εγκυμονούσα Φουρέιρα - Συνέβη στο αμάξι με οδηγό τον Μποτία

Τι έγινε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σε πελάγη ευτυχίας βλέπουμε το τελευταίο διάστημα την πολύ αγαπημένη pop τραγουδίστρια Ελένη Φυρείρα, η οποία μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, έχει ξεκινήσει και πάλι τις δημόσιες εμφανίσεις.

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 27/11 την είδαμε να απολαμβάνει ένα κυριακάτικο καφέ μαζί φυσικά με τον αγαπημένο της, Αλμπέρτο Μποτία και τον κολλητό της φίλο, Πέτρο Τσαπαρδώνη.

Με ένα βίντεο, που ανέβηκε στο instagram είδαμε την παρέα να περνάει πολύ καλά, καθώς ήταν και οι 3 μέσα στο αμάξι και κατευθύνονταν σε άγνωστο προορισμό, όταν ο Πέτρος από τα πίσω καθίσματα έκανε στο ζευγάρι μια πλάκα.

Να τονίσουμε εδώ, πως εκείνος θα είναι ο νονός του μωρού, μαζί με ένα ακόμη γνωστό όνομα, που είναι και εκείνο πολύ κοντά στο ναι...Σε ό,τι αφορά, την πλάκα ήταν απολαυστική με την Φουρέιρα να μη σταματάει να γελάει, αφού πρώτα τρόμαξε λιγάκι (δείτε εδώ πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής).

Το βίντεο με την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία στο αυτοκίνητο

Η αποκάλυψη για την κουμπαριά με τον κολλητό της

Για την ακρίβεια, η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα αποκάλυψε ότι μίλησε με τη εγκυμονούσα μετά την ανακοίνωση του ευχάριστου νέου και έκανε μια πολύ όμορφη αποκάλυψη για τον νονό του παιδιού.

«Δεν είχα μιλήσει με την Ελένη, αλλά το είχε καταλάβει. Ακύρωσε τις συναυλίες της, την είχα δει από μακριά με φουσκωμένη κοιλίτσα. Της έστειλα μήνυμα χθες και ήταν συγκινητικό. Συγκινήθηκα, την ξέρω, είμαστε συνομήλικες, μπορεί να είναι και μικρότερή μου, έχουμε κάνει τα πρώτα βήματα μαζί.» είπε η παρουσιάστρια.

Και συνέχισε: «Μου απάντησε αμέσως και τόσο όμορφα, τόσο γλυκά. “Και στα δικά σου. Είμαι πολύ χαρούμενη Κατερίνα μου. Και σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τη διακριτικότητα όλο αυτό το διάστημα. Μιλάμε για μια κυρία”»!

Να σημειωθεί πως η τραγουδίστρια βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Ελένη αναμένεται να γεννήσει το πρώτο της παιδί τον Φεβρουάριο του 2023 και νονός θα είναι ο κολλητός της φίλος, Πέτρος Τσαπαρδώνης!

Πέτρος Τσαπαρδώνης