Ένα μήνα μετά το θάνατο της κόρης της - Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Αιμιλίας Υψηλάντη

Προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αιμιλία Υψηλάντη είναι μια σπουδαία ηθοποιός, η οποία έχει χαράξει τον δικό της ξεχωριστό και επιτυχημένο δρόμο στην ηθοποιία και στο θέατρο όλα αυτά τα χρόνια.

Πολύ πρόσφατα έγινε γνωστή μία πολύ δυσάρεστη είδηση για την ηθοποιό, η οποία έζησε έναν από τους σκληρότερους πόνους της ζωής με την απώλεια της μοναχοκόρης της.

Η Μαρίνα Υψηλάντη ήταν κόρη της ηθοποιού και του ναυτικού, Άγγελου Υψηλάντη, φοίτησε στη Δραματική Σχολή Αθηνών “Γιώργος Θεοδοσιάδης” και λίγο μετά αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη. Μάλιστα, είχε αποκτήσει και μία κόρη (δείτε εδώ πως έγινε γνωστός ο θάνατος).

Η ηθοποιός τον πρώτο μήνα δεν έδωσε κανένα δημόσιο σημάδι βιώνοντας το πένθος με τον δικό της τρόπο, ωστόσο την Παρασκευή 23/12 είδαμε την πρώτη της συνέντευξη μετά το χαμό της Μαρίνας στο Happy day του Alpha.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, πως η γυναίκα δεν έκανε καμία αναφορά στην πρόσφατη απώλεια, που έζησε αλλά αρκέστηκε μόνο σε δηλώσεις για τα επαγγελματικά της.

Οι πρώτες δηλώσεις της Αιμιλίας Υψηλάντη από τον θάνατο της κόρης της

«Έχω υπάρξει πρωταγωνίστρια και σταρ, αλλά προτιμώ να το πουν όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου. Προφανώς και βρήκα κλειστές πόρτες στην πορεία μου, όπως βρίσκω και τώρα. Οι πόρτες της τηλεόρασης για μένα δεν είναι ανοικτές ή όταν ανοίγουν είναι με όρους που δεν είναι καλοί. Η τηλεόραση έχει πληθώρα νέων ατόμων και δεν δίνει θέση σε μεγαλύτερους σε ηλικία ηθοποιούς και ειδικότερα γυναίκες.

Τα παλιά χρόνια που δεν είχαμε κινητά, ούτε καν τηλεφωνητές, αν σε έπαιρνε κάποιος για δουλειά και δεν απαντούσες, έδιναν το ρόλο σε άλλον. Έχω περάσει καλοκαίρια να στέκομαι πάνω από το τηλέφωνο για να μου προτείνουν δουλειά. Έχω χάσει σημαντικό ρόλο σε ταινία του Κούρκουλου διότι ήμουν στο εξωτερικό», τόνισε η Αιμλία Υψηλάντη.