Αυτό είναι το ησυχαστήριό της - Τεράστιο και γεμάτο λαμπάκια το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της Μαλέσκου

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ioanna maleskou - instagram
ioanna maleskou - instagram

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα, που έχουμε δει να κάνουν εντύπωση παρά τη μικρή καριέρα της στο χώρο της τηλεόρασης, ωστόσο τον τελευταίο χρόνο ήταν δική της απόφαση να παραμείνει εκτός (δείτε εδώ τα ευχάριστα νέα για το επόμενο βήμα στη σχέσης της).

Ο ελεύθερος χρόνος λοιπόν για την ξανθιά παρουσιάστρια είναι πού περισσότερος από άλλες χρονιές και μέσα από αναρτήσεις, που βλέπουμε να κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram τη βλέπουμε να έχει επικεντρωθεί στη γυμναστική, στα σκυλιά της αλλά και στο σύντροφό της.

«Δεν ήθελα να γίνω μαϊντανός, οπότε δεν είχα δείξει πολλά στοιχεία μου. Αυτή την ηρεμία που έχω τώρα μακάρι να μπορούσα να την είχα και νωρίτερα, θα ήμουν πολύ διαφορετική. Η προσωπική ζωή, η ηρεμία και όσο το προστατεύεις σου δίνει την ασφάλεια και τη χαρά να θέλεις να δημιουργήσεις.

Είναι δύσκολο όταν ο σύντροφός σου δεν είναι συνηθισμένος σε αυτόν τον βομβαρδισμό που υπέστη έντονα το προηγούμενο διάστημα. Απογοητεύτηκα από το πως συμπεριφέρονται οι άνθρωποι. Δεν είναι καθόλου μακρινό το όνειρο να κάνω οικογένεια. Επειδή έχω μεγαλώσει σε μια υγιή οικογένεια, είναι το πρότυπο μου. Ασφαλώς θέλω πάρα πολύ να μεγαλώσω την οικογένεια μου. Έχω ωριμάσει και προκύπτει και από τον άνθρωπο με τον οποίο βρίσκεσαι σε σχέση», είχε τονίσει η Ιωάννα Μαλέσκου για τη σχέση της.

Τώρα πια η Ιωάννα είναι σε μία φάση, που σκέφτεται να πάρει την απόφαση και να βρεθεί επιτελούς ξανά στο ''γυαλί'', απλώς το μόνο, που είναι πολύ σημαντικό για εκείνη είναι η ομάδα, που θα την πλαισιώσει να της ταιριάζει.

Σε κάθε περίπτωση τη βλέπουμε να είναι ακομπλεξάριστη, αφού την Παρασκευή 23/12, που είχε παραμείνει στο σπίτι της παρακολούθησε τηλεόραση και μάλιστα Super Κατερίνα στον Alpha και μάλιστα θέλησε με ένα insta story να την αποθεώσει για την εκπομπή της.

Φωτογραφία από το νέο σπίτι της Ιωάννας Μαλέσκου

«Γιορτές με την απόλυτη Άντζελα Δημητρίου. Σούπερ εκπομπή Κατερίνα Καινούργιου», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου στην ανάρτησή της.

Μαλέσκου